bugün

açlık greviyle dalga geçen züppeler birliği

yarın bir gün birkaç kişinin katili olarak müebbete mahkum edilmiş bir mahkum açlık grevine başlayıp, ''devlet aileme 1 milyon dolar vermezse vucudumu ölüme yatıracağım'' diye devlete rest çekerse ne olacak. ''ama yazık o müebbetliğe, verin adamın istediğini'' mi diyeceksiniz?

terör mahkumlarına bu propoganda imkanını veren akp iktidarı da en az bdp kadar bölücü bir zihniyete sahiptir.devletten daha güçlü kimse yoktur.

açlık grevine mi başladı o terörişko.girersin o hücrelere tek tek alırsın o grevdeki teröristi verirsin serumu tıkarsın ağzına yemeği zorla.ben izin vermeden ölemezsin deyip teröristin devletle pazarlık edemeyeceğini gösterirsin.

ama işte akp iktidarının derdi başka.yalandan kamuoyu önünde bu açlık grevlerine çok karşıymış gibi atraksyonlar yapıp perde arkasında bu açlık grevinin daha çok gündeme gelmesi,ajite edilmesi ve bu yolla toplumda bir karşılık yaratmaya çalışarak terör örgütünün isteklerinin yerine getirilmesi halinde oluşacak tepkileri en aza indirme gayretindeler.

nitekim anadilde savunma kepazeliği yasalaşıyor böylece kürtçülük kürtçeyi ülkenin resmi diline ortak yapma gayretleri başarıya ulaşıyor adım adım akp-pkk işbirliğiyle.

yakında anadilde eğitim adı altında kürtçeyi eğitim dili yaparak ufacık çocukları bu kürt bu değil diyerek kürt olanlara zorla kürtçe eğitim vermeye başlayacaklar bu sayede bir 10 yıl sonra millet içinden millet çıkarma amacı güdüyorlar.

ve tabi öcalan soysuzuna tecrit kalksın adı altında terör örgütünü daha kolay yönetmesi isteniyor ki bu konuda isteğin sadece tecrit olmadığı da anlaşılıyor zira bu soysuzun serbest bırakılması isteniyor.ya ev hapsi yoluyla yada genel afla birlikte serbest kalacak.amaçları bu.akp'de adım adım bunu gerçekleştirebilmek için toplumu kıvama getirmeye çalışıyor.ev hapsinin sonu öcalan'ın o ev hapsinden kaçmasıdır.genel af zaten direkt serbest kalmasıdır.planlanan bunlardır.artık hangisini yapabilirse.türk toplumunun uyutulma seviyesine bağlı.

bu açlık grevi tiyatrosuyla insanların insan hayatına dair duyarlılığı istismar ediliyor.bu sayede de ihanet projeleri adım adım hayata geçiriliyor.
güncel Önemli Başlıklar