bugün

galatasaraylıların beşiktaşa çamur atma hastalığı

özellikle son dönemde oynanan derbilerde tartışmalı hakem hataları hep lehine olan galatasaray kulübü taraftarlarının kaptığı şifadır.

almeidanın inönüde verilmeyen füzesi rakibe faul olduğu gerekçesiyle iptal edilirken ligin 2nci yarısında galatasarayın galibiyet golü nizami sayıldı.
melonun ofsayttan attığı gol futbol içinde olabilecek durumdu.
ebouenin taraftara değil, taraftarın ona kışkırtması oldu. quaresmanın teması olmamasına rağmen defalarca kendini yere attı ve ceza yine beşiktaşa kesildi.
beşiktaşın aldığı seyircisiz oynama cezası süper final maçlarında uygulanırken fatih terimin cezası bir sonraki seneye atıldı.
umut bulut 35642 defa topa elle temas edip beşiktaş kalesine gol yaparken hakemin açısı uygun değildi bunlar futbolun içinde olabilecek şeylerdi.
burak yılmazın ceza sahası içinde- ki bu bile tartışmalıdır nerde düştüğü şaibedir- kendi yere bırakması faul almaktır. tüm spor camiası pozisyonun penaltı olmadığını söylerken bazı futbol dehaları penaltı değil dedi. burak yılmazı savundu ve alınan 1 puanı mutlulukla karşıladı.

beşiktaş taraftarının burak yılmaz için emek hırsızı demesi çok koymuş olacak ki veli kavlak için aynı yafta yapıştırılmaya çalışıldı. ama sadece veliye değil kendi futbolcunuzada yapıştırın ki veli kendi salaklığından düşüyor orda bir penaltı beklentisinde değil.

malatyalardan zaladlara ordan denizlilere kadar açıp tarihine bakması gereken bir taraftar topluluğunun beşiktaşın iade ettiği türkiye kupasına bok atmasıda ayrı bir konudur.

federasyon başkanı haluk ulusoyun açıklamalarına bakın sonra konuşun.

devletten para yardımı almayın, stadınızı kendiniz yapın, devraldığınız statla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirin sonra konuşun.

yarası olan gocunur kardeşim, önce gidin kendi kapınızın önünü süpürün sonra bize gelirsiniz.

biz fenerbahçeylede ölümüne mevzuluyuz ki daha dün beşiktaşa avrupa kupası maçında küfrettiler. ama şunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum

galatasaray gibi dostun olacağına, fenerbahçe gibi düşmanın olsun...