bugün

sen bu yazıyı bana yazdın

-zor geliyor anlıyor musun? tanıyamıyorum seni.

+ben seni tanıyorum ama. her sabah en geç saat 10'da uyanmış oluyorsun kahvaltı pek sevmezsin ama siyah zeytin konmuşsa sofraya reddemiyorsun. tek başına yemek yemeyi sevmiyorsun ve çoğunlukla en güzel yemeği bile türk kahvesine tercih edebilirsin. kahveni hep orta şekerli içiyorsun, canın sıkkınsa sade tercih ediyorsun. sıcak bir şeyler yemek, içmekten korkuyorsun, dilin çok yanıyor o yüzden her şeyin soğuma payı var sende. alışkanlıklarından vazgeçemiyorsun, okuduğun kitapları tekrar tekrar okuyor, filmlerin repliklerini ezbere söyleyebileceğin kadar çok izliyorsun. en sevdiğin film yüzüklerin efendisi ama yenilmezleri beraber izlemiştik ve bu yüzden senin için ayrı bir yeri olduğunu düşünüyorum.
film izlediğin anda duyduğun her sesten nefret ediyorsun, anlamadığım bir yer olduğunda bu yüzden hep filmlerin sonunu bekliyorum. ayrıca sinirlenmeye başladığında hep burnunu kaşıyorsun yada gözlerini bir yere odaklayıp uzun uzun bakıyorsun.
en sevmediğin şeylerden biri bulaşık yıkamak. ve nedendir bilinmez ne zaman film izlesek, evde bir kahve içsek bir anda elime bulaşık eldivenlerini tutuşturuyorsun.
üşengeç bir insansın ve belli bir müzik zevkin yok ama müzik dinlerken rahatlamak istediğinden daha çok özgün müzik dinliyorsun, her şarkı başında evet hiç sevmediğim halde sigara yakıyorsun.
çok fazla sigara markası değiştirdin ama muratti'nin sende ayrı bir anlamı olduğunu düşünüyorum, yıllar sonra 'eski sevgilimin adı murattı' demenden korkuyorum. şimdilik korkup negatif enerji yaymak istemiyorum. enerji demişken evet enerjinin olduğuna inanıyorsun ve babanın enerjisinin sana çok ters olduğunu söylersin hep ve benimkinin de. halbuki senin enerjin tam bana göre.
ailene önem veriyorsun, ablanla sürekli tartışsanız da ona baktığında gözlerinin içinin parlamasını kimse engelliyemiyor.
çok konuşuyorsun bazen, bazen değil her zaman çok konuşuyorsun ve evet bir şey anlatırken anlatmakla kalmıyor yaşıyorsun ve bu beni çok heyecanlandırıyor. dişlek bir insansın ama sevdiğin özelliklerinden biride bu. ayrıca bazen ölü balık gibi bakıyorsun, evin içinde terliksiz dolaşıyor ve gerçekten kötü olan sesinle tüm şarkılara nedense eşlik ediyorsun.
her şeyden önce seni seviyorum yetmez mi.