bugün

kara kuvvetleri komutanlığı

içinde bulunduğumuz 2012 yılında 2221 yaşına basmış, mete han ın m.ö. 209 tarihinde kurduğu günden bu yana üç kıtada ve sayısız coğrafyada, sayısız zafer kazanmış, milyonlarca şehidinin kanı ile şanı allah katına kadar ulaşmış, islam dininin yüzyıllardır savunuculuğunu üstlenmiş, son 30 yılda yaşlılıktan mıdır, basiretsiz yönetimden midir bilinmez gerilla harbi ile gayri nizami harp ile kendisi ile çatışan çapulculara haddini bildirememiş, uluslararası güç dengelerinin ve istihabarat örgütlerinin hedef tahtası haline getirilmiş, en sonunda da iç siyaset aracılığı ile devlet yönetiminden tamamen azledilmiş, devletin kalbine uzanan elleri kesilmiş, yargılanmış, kalemi kırılmış, ipe çekilmiş, sivil otorite önünde dizi bükülmüş türk ün ve türkiye cumhuriyeti nin düşmanlarına karşı yegane dayanağı, en büyük güvencesi olan kurum.
milletinin ürettiği silahını milleti için, milletinin geleceği için kullandığı günlerin bir an önce gelmesini dilediğim türk silahlı kuvvetlerinin kara unsuru.
türk ordusu türk milletini karada, denizde, havada, her zaman ve her yerde savunmaya devam edecektir.
türk ün askerine güveni sona ermeyecektir. askerimize güvenimizi sona erdirdiğini düşünenler bir daha düşünsün zira biz milletimizin yenilmez bekçisi olan ordumuza güvenimizi ve inancımızı hiç bir zaman yitirmeyeceğiz.
güncel Önemli Başlıklar