bugün

eski sevgili vs yeni sevgili

yeni sevgiliye yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. belki bu durumdan onun haberi hiç olmaz, belki siz ona bakarken aklınıza gelen eski sevgiliden hiçbir zaman haberi olmayacaktır. ama, insanın içinde ufak da olsa bir vicdan muhasebesi yapmaya sebebiyet verir bu durum.

karşında yeni sevgili, aklında eski sevgili. karşında senin gözlerinin içine baka baka seni çok seviyorum diyen bir yeni sevgili ve senin aklında seni çok seviyorum diyen eski sevgilinin gözleri..

eğer böyle bir durum başınıza gelecek olursa, hiç düşünmeden yeni sevgilinizden ayrılın. emin olun onun için en iyisi bu olacak. çünkü, karşınızdaki yeni sevgiliniz değil, sadece eski sevgiliniz olmasını hayal ettiğiniz bir obje görünümü alacak bir süre sonra..

eski sevgilinizi tamamen aklınızdan çıkarmadan sakın karşınızdaki insana böyle bir haksızlık yapmayın. eski sevgili, yeni sevgili yapmadan unutulmuyor yaaee.. diyecek olursanız da, en azından sizi sevemeyecek, sadece laylaylom düşünebilecek birileriyle takılın. ne siz üzülün, ne de o üzülsün. ya da gidin hayvan gibi aşık olun birine. o zaman eski sevgili diye bir kavram kalmayacak sonuçta.

böyle bir karşılaştırma yaparken de unutmayın ki, salak yerine koyduğunuz ve sürekli yanında eski sevgilinizi düşündüğünüz yeni sevgilinin de, bir zamanlar çok sevdiği, birşeyler paylaştığı ve seviştiği eski bir sevgilisi var. o size bakarken sizin ona bakarken düşündüğünüz şeyleri, size karşı düşündüğünü içinizden bir kere olsun geçirin ve ne kadar boktan bir durum olabileceğini tahmin etmeye çalışın.

işin özü, eski sevgili mutlu olsun, yeni sevgiliyle de siz mutlu olun. olay budur.