bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- affetmenin gücü6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- sırrı süreyya önder28
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- en sevdiğiniz sayı3
- sarapci koala58
- de niro vs pacino3
- 30 yaşına girmek4
- mauro icardi12
- hristiyanlık7
- dün gece ne oldu13
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözler köşkü6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükteki satranç taşları4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- ellerim bos gonlum hos28
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlükteki linç kültürü12
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
gözden çıkartamadığım, bıkmadığım tek insan. tek kardeşim. ciğerimin köşesi değil, ta kendisi.
hiç kırmadı beni, hiç incitmedi, kızmadı, sorgulamadı, sevdi, çok sevdi.
hiç kızamadım ona, ne yaparsa yapsın, canın sağolsun abim dedim. bu yaşıma geldim bir kere adıyla hitap etmedim.
hayatına giren tüm kadınlardan kıskandım onu. hiçbirini yakıştırmadım. hep birinin ya burnu çok uzundu, ya çok iticiydi, ya mıymıntı. hiçbiri abime layık değildi gözümde. çünkü benim abim peri padişahının torunuydu.
küçükcüktük. annem salmazdı sokakta çocuklarla oynamak için bizi. bir gün balkonda oynuyorduk. dışarda oynayan kızlara bakıp içlenmiştim. abim sarılıp bana, "üzülme kardeşim onlar sokak çocuğu, biz balkon çocuğuyuz." demişti.
hala gülerim bu cümleye hatırladıkça. ne zaman akşam geç saatlere dek dışarda olsak biz sokak çocuğu mu olduk abim? diye sorarım.
ne zaman geç saat olup da eve dönmemiş olursam arar beni, sen cokak çocuğu mu oldun, hadi eve gel, der.
o cümleyi ilk gün kurduğu kadar tertemiz hala içi. odanın kapısını tıklatır, açar, yüzüme bakar, göz kırpar ve kapatır. hiç değişmez bu hareketi. tek kelime etmez çoğu zaman.
dünyanın en lezzetli yemeklerini yapar bir de. en sevdiğimdir, ailemdir.
hiç kırmadı beni, hiç incitmedi, kızmadı, sorgulamadı, sevdi, çok sevdi.
hiç kızamadım ona, ne yaparsa yapsın, canın sağolsun abim dedim. bu yaşıma geldim bir kere adıyla hitap etmedim.
hayatına giren tüm kadınlardan kıskandım onu. hiçbirini yakıştırmadım. hep birinin ya burnu çok uzundu, ya çok iticiydi, ya mıymıntı. hiçbiri abime layık değildi gözümde. çünkü benim abim peri padişahının torunuydu.
küçükcüktük. annem salmazdı sokakta çocuklarla oynamak için bizi. bir gün balkonda oynuyorduk. dışarda oynayan kızlara bakıp içlenmiştim. abim sarılıp bana, "üzülme kardeşim onlar sokak çocuğu, biz balkon çocuğuyuz." demişti.
hala gülerim bu cümleye hatırladıkça. ne zaman akşam geç saatlere dek dışarda olsak biz sokak çocuğu mu olduk abim? diye sorarım.
ne zaman geç saat olup da eve dönmemiş olursam arar beni, sen cokak çocuğu mu oldun, hadi eve gel, der.
o cümleyi ilk gün kurduğu kadar tertemiz hala içi. odanın kapısını tıklatır, açar, yüzüme bakar, göz kırpar ve kapatır. hiç değişmez bu hareketi. tek kelime etmez çoğu zaman.
dünyanın en lezzetli yemeklerini yapar bir de. en sevdiğimdir, ailemdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar