geri zekalılara hazırlanan haber ve bilgiler

Karşı propaganda örneği:

http://magazin.milliyet.c....2012/1532456/default.htm

Efendim manşet Volkan Konak'ın Amerikan karşıtlığını bıraktığı ile ilgili. Haberde de, eski model jipine modifiye yaptığından bahsediyor.

Bir kere kişinin politik duruşu yaşantısını devam için kullandığı ürünlerle ölçemezsiniz. Kimse kusura bakmasın, parasıyla herhangi bir jipin son modelin de sonuncusunu alacağı Coca-Cola reklamını reddetmek başka birşeydir, Amerikan jipini kullanmak bambaşka birşeydir. Eğer bu iş arabanın markasıyla ölçülüyorsa kimse Türkiye sınırlarındaki Ford ve Toyota fabrikalarıyla artistlik yapmasın, ihracat rekoru otomotiv sektöründe falan demesin.. Mümkünse Türkiye'de Türk markası otomobil görelim. Hükümetin girişimleri vardı, ne oldu sahi? Efendim? Duyamıyorum? Fıss mı, o da ne demek??

Ayrıca modifiye yüksek tutmuş falan da kabul edilecek şeyler değil, bu trafikte adam belki de bir yerden bir yere giderken otel gibi kullanacağı bir arabaya ihtiyaç duyuyor? Modifiyeyi yerli bir firmaya, yerli ürünlerle yapmışsa ne diyebileceksiniz? Anlamıyorum, anlayamıyorum. Ben mi gerizekalıyım yoksa beni gerizekalı yerine koymaya çalışanlar mı var?