bugün

istanbul u istanbul yapan şeyler

taksim ve istiklal, ortaköy, köprüler, kız kulesi, vapur, motor, mor belediye otobüsü, bağdat caddesi, boğaz, caddebostan, yeşilköy-ataköy-yeşilyurt-florya, metrobüs, moda, kalamış, kadıköy, topkapı sarayı, eminönü, sarayburnu, haliç, atatürk havalimanı ve sabiha gökçen havalimanı, rumeli hisarı, surlar ve tabii ki gerek araç gerek yaya trafiğini katleden düşüncesiz ve saygısız orospu çocukları, saatlerce kilitlenen 1 km yi 1 saatte götürten o katlanılmaz trafik, şehir ortamı ve beton yığınının sebep olduğu içinin orta yerine sıçılmış kirli havası ve mikrop yuvası sahilleri ve götveren minibüs şöförleri.

kendi açımdan bir özellik: doğup büyüdüğüm ama mekanım muğla ya gittim gideli artık bir türlü temelli dönmeyi göze alamadığım, beraber yaşamayı beceremediğim vatanım.

edit: bir de şimdi duydum lan seslerini aklıma geldi pislik olan yerde bolca bulunan ama içimi ısıtan martılar ve kargalar. türkiye nin en uzun sahillerine sahip muğla ilinin koskoca sahilinde birtek fethiye nin liman kısmında martı gördüğümde çok şaşırmıştım.
güncel Önemli Başlıklar