bugün

çiftlere zorla gül satmaya çalışan çiçekçi

Kız arkadaşın gözünde karizmayı çizdirmeyelim aman aman diyerek, diken üstünde oturan yapmacık erkeklerin çok kolay kanacağı tiplerdir. Şahsen kız arkadaşımın ne düşündüğünü bile göz önünde almadan, direkt kovacağım tiplerdir. Beraber olunan bayanda aman n'lur al berkayyyy çok güsell baksana ...! Diyecek tiplerdense görüşmeye değmeyecek kadar zıptik bir kızdır, çıkmaya bile değmez hemen terk etmek lazım gönderin gitsin bir şey kaybetmezsiniz.

Flört için bile olsa olgun karakterdeki bir kız seçmek en doğrusudur. Gelelim çiçek alma konusuna konu dağıldı yau? Gerekirse ki gerekir bence, o çiçekçiyi postaladıktan sonra ummadığı bir gün karşısına, o tanesi 2 tl olan demet yerinde ondan çok çok daha pahallı kocaman janjanlı bir beyaz gül buketiyle çıkıp sürpriz yapmak benim için daha isabetli davranış olur. Kaldı ki kadınlar beklenmedik sürprizlere mest olur. Şu zamanlarda böyle bir sürpriz, ilişki tarihinde unutulamayacak bir jest olur ki, yapmak lazım. Anlık gösterişler yerine gerçekçilik ifade eden davranışlar sizi daha samimi kılar.

Edit: adam olun adam ! nerede işe yar demeyin, bırakın piç ayaklarını kısa vadeli karlar peşinde koşmayın, soyu tükenen bir karakterin son temsilcileri olun, bir gün kazanan mutlaka siz olursunuz.