bugün

hırvatistan maçını 4 0 kazandıracak taktik

ekşide açılmış aynı konudan copy paste yapılmasa yada ''alıntıdır'' denilse çok daha iyi olurdu.

madem getirdiniz aynı yorumu buraya da yapalım.

türk her yerde türk, verilen örneklerin hepsi işin hilesi hurdası üzerine.

yapılması gereken sürekli yerden ve hızlı oynayacak bir takım sahaya sürmek, elde olan imkanlar dahilinde pek mümkün görünmesede yinede denenebilir. kanatları hızlı ve ofansif adamlardan kurarsın ismail köybaşı ile sabir mesela, önlerinde isabetli pas verebilen ve şut atma özelliği olan adamlar kullanırsın, sağda hamit sol kanat konusunda imkansızlıklar nedeniyle belki burak, orta saha hızlı ileri çıkacak şekilde fizik gücü yüksek iki adam ile kurulabilinir, forvet hattında burak kanatta olduğu için umut olmazsa olmaz yanına istediğini koy en azından şansını dene. belli olmaz 5 dakikada uzaktan bir gol bulursun ,hırvatları komaya sokarsın, ben şundan eminim hırvatlara gol atabilirsek ister istemez geri yaslanacaklar skoru koruma iç güdüsü öne çıkacak, futbolda iyi gecende olmak önemli çerçeveyi bulan 4 top gol olmaz diye bir kural yok , ve unutmamak lazım hırvatlar türkiyede 4 pozisyondan 3 gol çıkardı , o top içeri 4 sefer girmek isterse her şekilde giriyor ,ayrıca mucizeler inanmadan başarılmaz...
kim galatasaray neutchael xamaxa 3-0 yenildiğinde rövanşta 5 atarız diyordu ? buna inanan bir adam vardı hatırlıyorum ,o gün mustafa denizli buna inanarak o mucizeyi gerçekleştirdi, kısaca salı akşamı mucize için en önemli taktiklerden biri inanmak olacak.
kolaymı ?
elbette değil, ama mucizeler olmazmı ?
oluyor.
bazen sen inanmazken bile seni o an içinde olduğun ruh durumu seni buna inandırır. b.munich 1-0 önde 90 ve 91 de m.united finali kazandı ,milan liverpool 3-0 dan 3-3 ve kupa, galatarasay ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta fenere 4-3 yenilmedi mi ?
veya gaziantep 3-0 dan 4-3 fenere kaybetmedi mi ?
oldumu oluyor, onun için sen elinden geleni yap ,nasıl olsa kaybedecek neyin var ? ülkede herkes turun kaybedildiğine inanmışken çık sadece kazanmak için oyna.
güncel Önemli Başlıklar