bugün

11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı

rezil rüsva olunan maçtır.

tek tek incelemek istiyorum oyuncularımızı:

volkan demirel: kilo almışsın be volkanım olmuyor harbi vasattı nerede o eski volkan. tribünün yaptığı ayıba verdiğin tepki gayet normal sonuçta sen de insansın biraz kilo ver aziz başkanı unut yolun açık herkes kötü maçlar geçirir.

giray kaçar: kareteciii noldu sana ya vasattın her top mutlak gol pozisyonu oldu volkana yapacak bişi bıraktırmadın türkiyeden dışarı çıkamazsın bu futbolla yerine kesinlikle gurbetçimiz ömer olmalıydı.

egemen korkmaz: performansından önce rıdvan hocanın da dikkati çektiği nokta. sen işte bu ülkenin insanısın. arkadaşım yerine yediğim tokatları hatırlattı bana o hata yapma uğrana ıslıklanan volkana dönmemen. futbolun vasattı ama takım vasattı herkesin kötü aynı güne denk gelmiş gerçi senin kötü günün buysa ilerde senin olduğun takımları avrupada çok görürüz.

gökhan gönül: gizli vasat. kötüydü ama o çıkıp en iyi sağ bekim demiyor zaten elinden gelen buydu bugün hiddinkin çok güvendiğini düşünmüyorum gökhana. ilk golde hata yapması onu moralman çökertti eğer türk herhangi bir hoca olsa takımın başında devre arasında mental olarak düzeltir gökhanı ve ikinci yarı sahaya sürerdi.

hakan balta: yerine bidon diksek daha iyi be adam.

sabri sarıoğlu: sabri gibi oynadı ne eksik ne fazla takım iyi olsa şu an sabriyi konuşmayacaktık takım kötü yine konuşmıcaz. bekleneni verdi ama yetmedi.

selçuk inan: bekleneni veremeyen kardeş bu işte. geçen seneki ara paslarını aradık burak da bizim gibi aradı ama hırvat orta sahasına yenildi daha defansı göremedi bile yanlış tercihti mehmet topal olmalıydı emre daha öne çıkıp yaratıcılığını ortaya koymalıydı.

emre b. : diğer fenerliler gibi vasat kaldı mental olarak bi çöküş bu umarım düzelir.

hamit : oynayacak takım arkadaşı bulamadı ardayla sürekli kanat değiştirdiler ki bence hataydı hırvat defansının zaafı ortadan gelen toplardı bence ikisi ortaya yakın oynayıp birbirlerine kısa seri akıl dolu paslar yapıp takım arkadaşlarına çok net pozisyon yaratabilirlerdi.

arda : hamit ile aynı dertten müzdarip. mental olarak çökmese belki tek başına bir golünü görebilirdik. 1-0 iken onda o yüz ifadesini gördüm ama gerek tribün gerek takımın vasatlığı onu oyundan düşürdü ilk yarıyı 2-0 geride kapatmak ise mental olarak bitirdi ardayı.

burak yılmaz : takım için değil kendi için oynuyordu zaten milli takımda. milli maçta gol atabilmekti tek hedefi. bu maç onu yenmiş sandım. belki de öyleydi gerçekten ama o da birinci dakika şokundan sonra çöktü zaten çok kaçıran biri kendisi toplam 3 şut olunca maçta kaçırmaya fırsatı kalmadı.

gökhan töre: adamsın işte sen bu takımın tek oynayanıydın. eyy guus görmedin mi bu adamı antremanlarda ayıp be ayıp 90 dakika değil 180 dakika oynatılacak adam bu.

mehmet topal: guuszede. maça girdikten sonra bişi yapması gerekmedi 4. gol yenmesin diye oyuna alındı zaten. ilk 11de görmeliydik.

umut bulut: türk forvetindeki eksiklikten yararlanıp fransada oynuyorum beeeğn diye takıma gelmiş bi oyuncu. takım arkadaşlarıyla çok uyumsuz.

genel olarak birbirini anlamayan futbol oynayaman birbirini kabul etmemiş uyumsuz bi milli takım vardı sahada guus abimiz sağolsun bizim futbolumuzu değil kendi futbolunu oynatmaya çalışıyor ama gör be abicim olmuyo işte kritik maçlarda niye hala üstüne gidiyosun bu taktiğin.

tff: futbol devrimi yap!
güncel Önemli Başlıklar