bugün

atatürk hakkında bilinmeyenler

1-bir grup areolog tarafından yerin altı kazınmaya başlanmıştır ve oradan bir şeyler çıkacağına Atatürk emindir. ancak uzun çalışmalar sonunda bir şey bulunamamıştır. fakat Atatürk o kadar emindir ki çadırına geçer ve 3 gün boyunca hesap yapar. arkeologlar her işe karışıyor burnunu sokuyor gibi laflar ederken kendi aralarında Atatürk'ten bu işten vazgeçmesini istemişlerdir. ancak Atatürk 3 günün sonunda yanlış yeri kazıyorsunuz şurayı kazacaksınız dediğinde arkeologlar itiraz ve sinirle orayı kazmışlardır ve malumat* bulunmuştur.

2-Atatürk asker olduğu zamanlarda bölükler dinlenmek için çadıra girdiklerinde herkes kendi arasında konuşurken yada yemek yerken Atatürk kitap okumuştur.

3-hala çözülemeyen öğretim sistemi için Atatürk'ün yıllar öncesinden hazırladığı bir sistem vardır ama devlet büyükleri(!) bu sistemi kullanmaktan acizdir.

4-Atatürk'ün kaldığı evin yanında bir ağaç kök salmaya başlamıştır ve mühendisler bu ağacın eve zarar vereceğini söylemiştir. ağacın kökünden sökülmesi gerekmektedir. ancak Atatürk buna izin vermez. bir raylı sistem yaptırarak evi kökünden söktürerek raylı sisteme oturtur ve evi 20 metre öteye taşıttırır.

1- Atatürk'ün her elini attığı işten başarılı ayrıldığı bilinmelidir.
2-Atatürk boş kaldığı her vakitte okurdu.
3-Atatürk yıllar öncesinden bugünün sorununu çözebilen bir insan olduğu bilinmelidir.
4-şu anda kıytırıktan bir şey için bile kesilebilen ağaçlar yada doğaya yapılan katliamı Atatürk hiç bir zaman yapmadı. yıllar öncesinde yaptığı bu olay 2009 yılında ingiliz bir adam tarafından yapılınca şok şok şok diyerek haber başlıklarında yerini aldı.
*