bugün

akp suçlu değildir

ayrıca olayın şöyle bir boyutu da var; terör ve çeşitli silaha dayalı eylemlerde kullanılan mühimmatı sağlayan abd ve israil tabanlı silah endüstrisi. abd'nin kuklası hükümet partisi, silah endüstrisinin işleyişini devam ettirmesi için bu bağlamda abd'nin sözünden çıkmamakta. bu durum terörün artması ve ilerlemesi hususunda akp'nin suçluluk oranını diğer geçmiş hükümetlerle karşılaştırıldığında kat kat arttırıyor.

bunun yanında, seçim sloganlarında da ülkemizin doğusundaki kana batırılmış ortamdan ciddi fayda çıkarıyor akp. tıpkı her zaman oy kaynağı olarak gördüğü ve bu yüzden kasıtlı olarak çözmediği türban konusu gibi akp'nin doğudaki bu kaotik ortama da ihtiyacı var. bilindiği üzere din üzerinden siyaset yapan akp, doğuda birliğin sağlanması için din kardeşliği propagandası yapıyor. bu özelliği ile doğu illerimizdeki eğitimsiz kalmış vatandaşlarımızdan da destek görmekle birlikte rakiplerini 'türkiye'nin tamamını kucaklayamamak' şeklinde eleştirerek ve yererek kendisi adına tamamen suni bir halka mal olmuşluk siyaseti yapıyor. doğumuzdaki terör sorunu ortadan kalksa akp bu 'din kardeşiyiz' propagandalarını havaya mı yapacak, oralardan nasıl oy alacak?

bütün bunları birleştirince akp'nin terör konusundaki suçluluk düzeyinin, tsk'dan da diğer eski hükümetlerden de çok daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.
güncel Önemli Başlıklar