bugün

cska moskova trabzon u yendi diye sevinebilen türk

sen istediğin kadar kıvran güzel kardeşim. öz be öz türküm soyumda rumlardan bi karışıklık yok bazıları gibi.
ve evet güzel kardeşim trabzon rus takımına yenildi diye seviniyorum. bu trabzon değil bjk ya da gs olsada farketmez sevinirdim.
siz istediğiniz kadar her galibiyetten sonra istediğiniz kadar dalga geçin. ya da her mağlubiyetten sonra sizden taraf olmayan fenerbahçelilere sataşın. fenerbahçe neden size destek versin? bunun için mantıklı tek bir neden söyleyin bana? ama ben size sizleri(bjk, gs,ts) desteklememek için istemediğiniz kadar sebep sayarım.

-hak etmediği halde şampiyonlar ligine koşa koşa giden trabzonu mu destekleyeyim? deseydi ki trabzon eğer fenerbahçe hakkı olduğu halde alınmıyorsa ben hakketmediğim bir kupaya fenerbahçenin yerine gidemem deseydi oynadığı her maçta desteklerdim. yok şike yüzünden gidemediyse fenerbahçe, soruşturmada adı geçen diğer takımlar fenerbahçeden daha çok ya da daha az mı temiz oldukları için ordalar? gün olur devran döner merak etmeyin.
-galatasarayı mı desteklicem bu saatten sonra avrupada. jurnalciliğin, ispiyonculuğun kitabını yazmış bir takımın nesini destekleyeyim. uefaya şikayette bulundukları fenerbahçe türk takımı değil miydi? (uefa şampiyonu olduğunuzda sizden bile daha çok sevinmiştim)
-kendi antrenörü kendi yöneticisi şike yüzünden içerideyken avrupa kupası maçında fenerbahçeye şikeci deyip küfreden beşiktaş taraftarının desteklediği takımımı desteklicem. aklanıp da gelin diyen beşiktaş taraftarı değil miydi de kendi şikecilerine sahip çıktılar.(tayfur havutçu yu çok severim, efendidir edep bilir ne de olsa sarı lacivert çubuklu formaya hizmet etmişliği vardır, vakti zamanında)

not:şike olayına halen daha inanmıyorum. o ayrı bir konu.

öncesine gidip paoklu chelsea li olmanızı geçtim. daha dün siz bunları yaparken hangi akla hizmet fenerbahçelilerden size destek bekliyorsunuz acaba. insanda bir utanma arlanma olur. azıcık yüzü kızarır ya. ama utanma, edep duygusu sizde ne gezer.

şimdi azıcık utan da hakaret ettiğin fenerbahçelilerden bir özür dile bakalım.
güncel Önemli Başlıklar