bugün

genelkurmay başkanı ışık koşaner in şok ses kaydı

ortaya çıkan 2. ses kaydında görüyoruz ki genelkurmay başkanı da olsa postalcı postalcıdır.
"BUNLARIN GÜNAHI, VEBALi, HATASI KOSKOCA BiRiNCi ORDUDA BiR PLAN SEMiNERi YAPILIYOR TÜM PLANLAR TÜM TEFERRUATIYLA MiLLETiN ELiNDE ŞiMDi. BiR DE BU REZALET VAR. NASIL OLUR YAV, BiR ORDU KARARGÂHINDAN BU BiLGiLER NASIL ÇIKAR YAA. NASIL ÇIKAR iZAHI YOK. iZAHI YOK"
hani adamın zoruna gitmemiş darbe planları yapılması. bunların ortaya çıkması zoruna gitmiş. o denli onurlu bir askercik.

balyoz böylece en kalın kafalı postalcı için bile kesinlik kazandı.

"askerde olsa suç işler , karakola gitmeden önce polise hüviyetinizi gösterin ki ortalığı ayağa kaldıralım" mealinde birşeyler söylemiş. çok merak ediyorum seni içeri tıktıklarında hüviyetin bir işe yarayacak mı? yada ortalığı ayağa kaldırmaya cürret edebilen biri çıkacakmı?

içeri tıkılması için işlediği suçları sıralayalım.
-darbe planlarından ve ayrıntılarından haberdar olması ve saklamaya çalışması.
-ordunun eğitim ve donanım eksikliğini bilmesi , askerin it köpek gezdirmekte kullanıldığını bilmesi, kısacası ordudaki yozlaşmayı , çürümeyi bilmesine rağmen düzeltmek için uğraşmaması , bilakis saklamaya çalışması.

harbiden çok merak ediyorum. bu adam ordudaki 1. kayıtta sıraladığı eksiklikleri düzeltebilecek güçte değilse , onu aşıyorsa kimdir ordunun başındaki? 3-5 mason köpeği subaymı var ordunun başında?