bugün

14 ağustos 2011 fenerbahçe taraftar organizasyonu

galatasaray'ın eski kalecisi brad friedel'ı haklı çıkarandır. friedel kitabında rekabetin büyüklüğünü anlatmak için "türkiye'de galatasaray-fenerbahçe yüzünden iç savaş çıkarabilirsiniz." yazmıştı. olayların yaşandığı yere dikkat edin: istiklal caddesi yani beyoğlu!
*
beyoğlu dünya'nın merkezidir. bu yüzden de dünya'nın tüm güçlü ülkelerinin ajanlarının, casuslarının, istihbarat birimlerinin, konsoloslukların, elçiliklerin olduğu yerdir. ve bu adamlar hergün ülkelerine türkiye ile ilgili günlük raporlarını sunarlar. düşünün! bugünle ilgili neler yazmışlardır?
*
futbol dediğin spordur! spor dediğin oyundur! oyun dediğin de eğlenmek için yapılır. siz hala "biz 2000 kişiydik... yok 1000 kişiydik... yok tünelden girdik... lisede bekledik..." muhabbetindesiniz.
*
(yazımın şu ana kadar olan bölümünü aklımı kullanarak yazdım. bundan sonrasını yüreğimle yazıyorum.)
*
beyoğlu galatasaray'dır. bu yüzden fenerlilerin tek yaptığı provokasyondur! zaten fenerbahçe kulübü bu etkinliği iptal ettiklerini, resmi olmadığını açıklamıştır. bu yüzden de o anıran 3-5 fenerli kendi çapında eğlenmiştir. o anırma işini de... çevresindeki polis kordonu sayesinde yapabilmiştir.
*
beyoğlu'nun, çok renkli bir yer olduğu yalandır! çünkü beyoğlu'nda tek bir renk vardır. o da sarı-kırmızı'dır.
*
inanmazsan, dinle bak ne diyor tayfa:
"yürüyoruz sessiz ve kederli nevizade geceleri...
inletiyoruz her çıkışında istiklal caddesi'ni..."
http://www.youtube.com/watch?v=r5yBhtrpvFA
http://www.youtube.com/watch?v=oI9ecqhV_xc