bugün

çok güzel kızlar

çok güzel kızlara bakın, şaşırtıcı derecede az erkek arkadaşları vardır, nedenide "çok güzel"liklerinin farkında olmalarıdır. kendileri aynaya baktıklarında "çok güzel" birşeye baktıklarının farkındadırlar.

diyeceksin ki madem çok güzeller neden erkek arkadaşları yok, hocam bunun iki nedeni var.
tespit 1:
"çok güzel" kızlar, kendileri gibi birilerini ararlar, yakışıklı, kültürlü vs. ve belli özelliklere sahip erkekler dışında diğer erkekler onlar için "öteki"dir ve bu "çok güzel" kızlarımız "ötekiler"le uğraşmaz.

tespit 2:
erkekler o "çok güzel" kızlara yaklaşmaya korkar. bu kız "çok güzel" benimle oynar bu, benimle dalga geçer. ve o kıza yaklaşamaz. bütün erkekler bu düşünceye sahip oldukları için o "çok güzel" kızlar, uzun yalnızlıklar yaşarlar.
ama bazen cahil cesaretine sahip erkekler, o "çok güzel" kızlara yaklaşmaya çalışırlar, ama çok güzel kızlarımız oralı olmazlar, hatta ellerinin tersiyle iterler. çünkü o erkekteki cesaret "cahil" cesaretidir. ve bu elinin tersiyle itme mevzusu, yakışıklı erkeklerimizide korkutur. ve bu olay kısır döngüye doğru uzayarak "çok güzel" kızımızın yalnız kalmasına sebep olur.

bu yazıdan sonra "çok güzel" olmak demekki kötü birşeymiş demeyin, çünkü o "çok güzel"lerin egoları, günde 3 öğün beslenir birileri tarafından.

ha şunu da eklemessem rahat edemiyeceğim sözlük;
çirkin kızlar sürekli sevgili değiştirirler. çünkü ucuz malın talibi çok olur. güzel kız, güzel oğlan arar. çirkin kız için erkek olsun, çamurdan olsun *