bugün

13 askerin türk uçaklarınca öldürüldü iddiası

AKP'nin götümüzde kılkurt bulsak darbeci askerlerden bilmesi nedeniyle yandaş basının gazıyla da askerle uğraşa uğraşa bugünlere kadar getirdikleri vahim durum. Aynı iddialar daha önce karakol baskınlarında da söylendi. PKK nerdeyse saf ve kanatları daha açılmamış bir güvercin yavrusu olarak gösterilirken TSK, bencil, kapitalist, Türk insanının sırtından geçinen, Ortadoğu gibi son otuz yılda en az 6-7 savaş çıkmış, karmakarışık bir bölgede kendi kendine düşman yaratan bir öcü gibi gösterildi. istersen PKK'yı da TSK'nin yan kolu kurmuştu amaç meşruluğunu ilan etmekti diyebilirsin? Bak cidden yapabilirsin bunu.

Hadi Kürt milliyetçisi olsan anlarım da ey Türk evladı sen nasıl bu saçmalıklara kulak asarsın? Bugün yarın Güneydoğu'da Suriye-Irak kürtleri destekli bir isyan başladığında klavyedeki sıcak götünü kımıldatmadan ordundan nasıl olsa korur yaaaa diye bekleyeceksin değil mi? Ama söyleyeyim sana TSK'nin uzman ve zeki yönetiminin izole edilmesinden, Batılıların yutturmaya çalıştığı soğuk savaş bitti düzenli orduya ne gerek var yaa uydurmalarıyla AKP'nin göt korkusu birleşince yapılan yıpratma çabalarından dolayı asker ya yapamayacak ya artık bezmiş olacak ne haliniz varsa diyerek geçecek. Sen de klavyene katılırsın artık savaşa ne de olsa her bir harf bir silah değil mi?

Ege tatbikatlarından vazgeçildiğinde Yunanistan SB'nın göbek atma sesleri buralardan duyuldu. Ordu Güneydoğu'dan vazgeçtiğinde kimlerin, hangi hainlerin göbek sesleri duyulacak çok merak ediyorum.