bugün

sözlük yazarlarının itirafları

geçmişi özlüyorum sözlük. ne güzeldi 2000-2003 (2006'ya kadar gidebilir aslında) arası. belki durumumuz ailecek daha kötü durumdaydı şimdiye göre ve hatta bir bilgisayarım dahi yoktu ama o yıllar farklıydı sanki. bir samimiyet vardı insanlarda. hayatın bir sıcaklığı vardı. bir sonraki güne inanıyordun. bir sevinç vardı içimde daima.

insanlar daha da birdi sanki. o yıllarda dünya kupasında, daha da kenetlenmişti insanlar. daha bir mutluydum. ateri ile aram iyiydi mesela. arada fifa 2002 oynardım. kaçamak yapardım yani. * o oyunların zevkini şu anda dahi alamıyorum sözlük. pes 2011, fifa 2011 veya cod: black ops şu anda elimin altında olmasına rağmen oynamak içimden gelmiyor. ben cm 03/04 ile fifa 2002 ile hatta contra ve snow bros ile daha mutluydum sözlük.

sonra ne mi oldu? zaman geçti. ben engel olamadım ve büyüdüm. çocukken en çok istediğim şey büyümek olmasına rağmen ben büyüdükçe hayattan bıkar oldum. yarının daha iyi olabileceği bir masal gibi gelmeye başladı. insanlar sahteleşmeye başladı yavaşça. çevremdeki insanlardaki hırs ve açgözlülük midemi bulandırmaya başladı.

belki de eskiden de insanlar saf (duru, samimi) değildi sözlük. saf olan bizdik aslında. aslında ben de o çocukluğumdaki duruluğuma ulaşamadım bir daha.

hüzünlüyüm sözlük. keşke elimden gelse de o yıla geri dönsem hep orada kalsam.