bugün

kürt sorununu biz çözmezsek başkaları çözer

"akıl var izan var" kıvamında bir gerçektir.

şimdi, ben kürt değilim. hatta kıçı kırık arabamı yakmasınlar diye, kürtçülerin kutsal günlerinde pencerede sabahlara kadar nöbet tutan biriyim.

ama türk gençliğinin bu konudaki "dolduruluş" şeklini de çok saçma buluyorum. kürt sorunuyla ilgili kafalarında hiçbir çözüm fikri yok. asmaktan, kesmekten, sürmekten falan bahsediyorlar. bunun olamayacağını kargalar bile bilir. peki ama, çözüm ne? otursunlar oturdukları yerde!

akp biraz esniyor, oynuyor ama, chp'nin de, mhp'nin, mevcut partilerden hiçbirinin de bu konuda ciddi bir projesi, çözüm fikri yok. "gitsin böyle" diyorlar.

gider mi? cin şişeden çıktı artık. bu sorun ya çözülecek, ya çözülecek. ya biz çözeceğiz veya gelip başkaları çözecek. biz çözersek rahat edeceğiz, başkaları çözerse, ebemiz sikilecek...

bu işin matematiği bu kadar basit. ama millet maval okuyor nedense. umarım ben yanılırım ama, araba çamura saplandı arkadaşlar. akp de bu işi eline yüzüne bulaştırmak üzere. başka şeyler düşünmek lazım artık. meclis'teki köftehorlar zaten el kaldırıp indirmeyi bilir yalnız; gençliğin düşünmesi lazım.

bence...
güncel Önemli Başlıklar