bugün

mevlana nın gizli eşcinsel olma olasılığı

şimdi; bazı ateist arkadaşlarımız ki hepsi değil içlerinde kendilerini bilenleri de var, bizim kutsallarımıza laf atarken biz de boş durmayıp gereken açıklamaları yapıyoruz. bu arkdaşlarımız da '' gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla duydunuz mu, ispatınız var mı? '' gibi cümlelerle soru sorarak cevap veriyorlar.
biz savunmamızı kanıtlarımızla yine yapıyoruz ama inanmak istemedikleri için inanmıyorlar o da ayrı mevzu.
kendileri bu mevzu üstünde fikir ve bilgi sahibi olmadıkları gibi had sahibi de değiller, lakin yine de eşşek arısı sokası dillerini bir türlü tutamıyorlar ve yine bizim kıymet verdiğimiz bir insana laf atıyorlar. bunu yaparken de bizden bekledikleri delil unsurunu bir kenara koyuyorlar ve 13. YY'da yaşamış biri için kalkıpta '' Bazı çevreler tarafından reddedilen ancak yazdıkları okunduğunda su götürmez bir gerçek olduğu anlaşılan durum. '' şeklinde net bir ifade ile mevlana hz.'nin homoseksüel olduğunu ispatladıklarını sanıyorlar.
peki o zaman ey ateist kardeşim! madem siz gözünüzle görmediğiniz, kulağınızla duymadığınız hiçbir şeyi kabul etmeyen aydınlarsınız, neden sizden yüzyıllar önce yaşamış bir insanın taraflı olarak okuduğunuz yazılarından yola çıkıp bu insana homoseksüel diyorsunuz?
sizden şu üç sorunun cevabını istiyorum, zaman sınırlamanız yok, yanlış doğruyu götürmüyor.

gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla duydunuz mu, ispatınız var mı?