that 70s show 

kapat
  1. mukemmel komedi bir dizidir. ashon kutcher disinda birkac kisi daha oynamaktadir, klasik amerikan gencliginin kizli erkekli, ailevi olaylarinin etrafinda donen klasik bir komedi olmasina ragmen gulmekten yerlere yatirir, seinfield sonrasi ikinci ekoldur.
    #782593 (sanalist, 28.10.2006 06:25 ~ 06:30)
  2. hayatımda izlediğim en güzel komedi dizilerinden bir tanesidir.
    tv8 verirdi bir aralar, kaçırmadan izlerdim.
    70' lerde, gençlerin yaşantısını komik bir şekilde ele alan, fez karakterine aralıksız 3 ay gülebileceğim harika yapım...

başrollerde ;

(bkz: ashton kutcher) *
    (bkz: laura prepon) *
    (bkz: vilmer valderrama) *
    (bkz: mila kunis) *
    (bkz: topher grace) *
    (bkz: danny masterson) *

gibi genç yetenekler yer almaktadır. almaktaydı...
    #1366599 (arpacik, 02.03.2007 20:37)
  3. tv8'in şimdiye kadar yayınladığı, izlenebilir tek şey. gerçi bir zamanlar premier lig'i de verirlerdi ama sağolsun spikerler soğutmuştu bizi bu güzelim ligden. kanalın diğer çalışanları da spikerleri takip etmiş olacaklar ki diziyi türkçe dublajlı verince dizi keyfimizin de içine ettiler.

bir coupling'deki jeff'î bilirim, bir de buradaki fez'i...
    #2342880 (larker, 19.09.2007 19:11)
  4. cok gulduren, ince espirileri bulan, durum komedileri ile dolu eski ama unlu dizi.
    #3064679 (masallik, 27.02.2008 07:05)
  5. 70'li yıllara ait güzel detaylar veren dizi.

--spoiler--
    +hey bakar mısın?
    -evet efendim?
    +siparişlerimizi ne zaman alacaksın?
    -şey efendim burası self-servis.
    +o nedemek?
    -yani salata bardan almak istediklerinizi kendiniz seçiyorsunuz.
    +madem ben alıcam o zaman niye buraya geldim?
    /tamam canım sinirlenme.
    -ama efendim burada garson yok.
    +ben kırk yılın başında karımı mutfaktan çıkarmak için yemeği dışarda yemek istiyorum ve sen bana yemeği bizim almamız gerektiğini söylüyorsun!
    -.....

--spoiler--
    #3945814 (ben hep 17 yasindayim, 10.09.2008 22:01)
  6. 70'ler gençliğini anlatan mükemmel bir dizi. dizide eric rolünü üstlenen topher grace sırf spiderman 3 filminde rol almak için * diziyi bırakmıştır.
    #3959726 (tu kaka bana, 13.09.2008 22:56)
  7. sevmeyenle sudan bir sebeple küsülsün bi daha da arkadaş olunmasın.evet.
    #4044199 (sophie kowalski, 04.10.2008 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

that 70s show başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. that 70s show ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu that 70s show nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » ogretmen cocugu » dunya evi » asik olunasi kadinlar » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » orgeneral sadi ozcan » bu savasa hayir diyelim » kizlari guzel gosteren detaylar » bir sifat olarak kazim » hasan kurtulmus » ataturk geri donse soylecegi soz » karamboldedans » aysengruda » kadinlari anlayamamak » bozulan uyku duzeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkeklerin guzel kadin zaafi » kan uykusu » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » insanlardaki yapmacik ask meraki » it won t be long » teknosa » sozluk yazarlarinin itiraflari » tropic thunder » uypaciyakoverbeni » adnan sezgin » ceza » ahmet levendoglu » turkiye de futbolcu olmak » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » guitar hero world tour