nijeryadanbuyanlokiminyurdu 

kapat
  1. beşinci nesil, entryleriyle sözlüğü kırıp geçirecek kadar güçlü bir yazar. gökte ararken yerde bulduk. *
    (tepesersemi, 18.01.2008 01:39)
  2. sözlüğe hoş gelmiş ozgur sozluk yazarı. entrylerini ilgiyle takip edeceğiz efendim.
    (tritanrix, 18.01.2008 01:40)
  3. benim yurdum dediğim yazar. hoş gelmiştir.
    (fobia, 18.01.2008 01:47)
  4. engin bilgisi, hoş esprileri ve sağlam kişiliği ile sözlüğe renk katacak olan, can dostum dediğim değerli yazar. hoşgeldin. *
    (imper, 18.01.2008 07:35 ~ 07:36)
  5. ahmet arif' e ilgisi olduğunu düşündüm yazar.
    (aglasevgiliyurdumagla, 18.01.2008 09:19)
  6. hoş gelıp boş gelmeyenlerden bir can daha.
    nıjaryanın bağrından kopup gelmiş golcü. istediği anda istediği yerlere ayar vermesiyle meşhurdur. sever sayarım. abı derim gerisi ne der bilmem? ilgilenmem.

hoş geldin.
    (nukleerella, 18.01.2008 12:05)
  7. ozgur sozluk yazarlarını uludag sozluk içine sızdırma operasyonunun son halkası olan yazar kişisi. hastasıyızdır, artistir, yakışıklıdır, quarizmatiktir, kadıköy bölgesinde rahlesinden geçmemiş hatun kişi sayısının azlığı ile meşhurdur.iyidir yani...
    (imhotep, 18.01.2008 12:13)

cinsel tercihini değiştirmiş olduğunu acı ile izlediğim yazar. * * * * * * * *
    (imhotep, 23.01.2008 12:32 ~ 12:36)
  9. dikkat dikkat yuvana dön tüm kardeşlerin hasta.hepsi seni bekliyor. sensiz olmuyor ve canları çok sıkılıyormuş.

anonsunu dinlemesi gereken yazar.
    (barneygumble, 14.03.2008 15:24)
  10. hırsızlık üzerine ihtisas yapmış herhalde diye düşündüğüm yazar, henüz zanlı mı yoksa polis vb. mi şeklinde teşhis koymadım anladıktan sonra harekete geçeceğiz ***
    (istanbulls, 08.04.2008 12:04)
  11. nickaltı tehlikeli yazar.

tritanrix imper imhotep bu arkadaşlar silik olmuş. bir de desdemona vardı hem entryleri gitmiş hem kendi anormal yollardan uçmuş.

noluyo lan?
    (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 08.04.2008 14:35)
  12. dikkatinizi çekerim nijeryali yazarı. fazla uğraşmaya gelmez akabinde artık debelenmiim de zevk almaya bakiim deyebilirsiniz.
    (barneygumble, 08.04.2008 14:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pivot santrafor » yolgezer » sprnova » mehmet senol sisli » aristoteles » 2008 turkiye gp » ken » tango » scorpion » sirat koprusunden gecerken akildan gecenler » rapidshare kedileri » fare » yaran msn diyaloglari » josef k » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » mouse tekerimizi kullanalim » michael spinks » jose bosingwa da silva » saruhanli nin tarihi eserleri » eski sevgilinin eski sevgilisine asik olmak » ince duz makarna » deve cokerten » banka soyarken kasiyere o kilitler acilsin demek » kisa kesme makarna » mercy » i ll be there for you » 302 s » ben butonu » istridye makarna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa