yoksa 

kapat
  1. ellerimde son buluşmanın sıcaklığı
    giderken saçların yüzümü yıkadı
    rengiyle sendin damarlarımdaki
    ayrılık mıydı büyüyen sen miydin yoksa
    yoksa ben miyim açlıkta küçülen.

*
    (fatal, 15.01.2007 13:23 ~ 13:24)
  2. birisini sartli tehdit ederken kullaniriz.

+ gitme yoksa...
    - yoksa ne ne ne ne ne ne ne
    + tamam tamam.. gidebilirsin.
    (judas, 08.01.2008 17:10)
  3. -keşke anlamında kullanılaBilen edat. "öyle olduğunu bilmiyordum yoksa yapmazdım"
    -soru cümlesinde veyahut, ya, olmadığı halde anlamlarında kullanılır. "siz gelir misiniz yoksa ben mi geleyim?"
    -sayılan ihtimallerin dışında bir ihtimali bildirmek için kullanılır. "salı mı cuma mı yoksa pazar mı?"
    (sosyalpenguen, 15.01.2008 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lig bitince kendini boslukta hissetmek » sag taraftaki reklam banneri » bos bkz » philip cocu » aldirma gonul » survivor » pipo bitince yere atip uzerine basmak » water » gs nin sampiyonlugunu hazmedemeyen fb liler » umit karan » kendini degistirerek her seyi degistirmek » zombie strippers » sevmek gider hatiralar kalir » ataturk un takimi fenerbahce yi tutuyorum » yakisikli ama salak erkek » asik olamamak » ben geneleve gitmem diyen erkek » x saniye icinde yonlendirileceksiniz » kumanda calisiyor » 11 mayis 2008 turkiye gp » genc olumler » ufo » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » bakip da gorememek » mustafa kemal ataturk » semih senturk » ihmal edilmek » 10 mayis 2008 » turkiye a milli futbol takimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa