bugün

saçmalıkların daniskasıdır.yaptıysan cesaretine hayran kaldım yapmadıysan ama yapmayı düşünüyorsan salaklığına hayranım.
her zaman sayısalı seçmek en iyisidir çünkü sayısal öğrencileri sözellerin bölümlerine(avukatlık vs.) de girebilir ancak sözel seçenlerin mühendislik vs. gibi bir bölüme geçme ihtimali kalmamıştır. sonuç olarak sözelden sayısala geçmek yine mantıklı sayılabilir ama sayısaldan sözele geçmek trolllüktür.
aile baskısından sayısal seçmiş sonra bir devlet adamı olmak isteyen bir öğrencinin yapacağı eylemdir.
yumurta kapıya dayandıktan sonra olsa olsa anca fizik bölümü olur düşüncesi biranda tm ye geçme sebebidir.
eşit ağırlıktan sayısala geçmekten iyidir, beterin beteri vardır.
boş yere 10. ve 11. sınıfta fen dersleriyle uğraşmış son sene değiştirmiştir, yapılan en salak harekettir.
(bkz: köprüden önce son çıkış)
matematiği çok iyi yapıp fen yapamadığı için, son sınıfta edebiyatı ezerbeleyip hukuk kazanmak isteyen öğrencinin yapacağı akıllılıktır.
başıma geldi, biliyorum. gayet mantıklı harekettir.
7 sene önce iki arkadaşım yalvardı, bak olm biz sayısal yapamıyoruz, gel geçelim tm'ye öttürürüz, iyi yerler kazanırız, etme eyleme. siklemedim amınakoyim, meendis olcam lan ben dedim. diyen dillerimi sikeyim.
al adamlar avukat, ben gıçımın mühendisi.
fizik dersinin zorluğuyla baş edilemeyince yapılacak olan eylemdir.
şu sınav sisteminde zerre mantıklı olmayan davranış. 10. sınıfta tercih etmeyip de 11. sınıfta tm bölümüne geçersen yine bir derece, dersin ağırlığından kurtulmuş olursun. ama son sınıfta fiziğin, kimyanın neyinden kaçacaksın ki artık? sınava hazırlanıyorsun diye zaten notların hocalar tarafından yükseltiliyor. 2 sene boyunca fen-2 denen illet ile uğraştıktan sonra son sene bölüm değiştirmek saçmalıktır bana göre. sen yine edebiyat çalış be oğlum ama kolunda altın bilezik olsun işte fiziğin, kimyanın bildiğin kadarı.
yolun başındaki ergenin garipsediği olaydır. millet tıp fakültesini bırakıyor 4. 5. sınıfta. sen 12. sınıfta sayısaldan eşit ağırlığa geçmişsin çok mu?

not: he mal mı diye soran olur belki. baskılar sağolsun. zoraki iş yaptırmada anne baba baskısı okadar yoğun ki.
liselilerin de problemleri çoktur dedirtir; ama neden sözlük? O kadar ergen psikiyatristi var! NE yapıyorsunuz burada çocuklarım?
sayısaldan sözele geçen gerizekalının bir alt versiyonudur.
(bkz: var abi bu tipler)
2004 lise girişliyim.hazırlık vardı bizde. 10. sınıfta bölümlere geçiyorduk.ben sayısal başladım sonra tm ye geçtim ve son olarak sözelde sona erdi.
yeni sisteme göre gerek yoktur. edebiyata hazırlanıp fen sınavına değil de edebiyat sınavına girilerek sorun çözülebilir.
Edebiyatı ezberler girerim diye düsünüp zeki(!) sayısalcıların yaptığı olaydır. Benim dönemimde ben dahil olmak üzere yüzde 95imiz mezuna kalmıstır. Gidenimizde ıkına ıkına kırıkkale hukuk'a gitmistir.
gereksizdir. ben lise 2 de yapmıştım bunu ve faydalı oluyor tabi. sayısal tüm derslerden kalmıştım amk mevzuya bak.
30 kişilik tm sınıfını 45 kişilik yapan durumdur.
ygsden sonra 2-3 arkadaşımın yaptığıdır. yapabileceğine inanıyorsan yapılmalıdır. aksi taktirde mezun adayı olursunuz.
--spoiler--
başarılı oldular mı bir fikrim yok.
--spoiler--
mal misiniz amk gidin sayisal okuyun sonra yine ea bolumu yazacaksaniz yazin nasilsa katsayi yok.

yaptiginiz her fen neti tmcilere tur bindirmenizi sağlar, unutmayin.
Yapan birkaç arkadaşım vardı. Hepsine salak gözüyle bakıyordum 10-11 de en baba kimyayi görüyorsun o kadar dayandin ne diye son sınıfta coğrafya gibi ilik sömüren bir dersi daha çekmek isteyesin? Hiç anlam veremiyorum, hiç.

Neyse ki sistem değişti, ne bok yerseniz yiyin.
Fen bilimleri zayıfsa yapılacak en akıllı tercihtir.
Bırakın sözlüğü de gidin sınava çalışın genşler.
hukuk kazandırır.
güncel Önemli Başlıklar