kendini hala sevgili sanan eski sevgili modeli 

kapat
  1. mal sevgili modelidir. aylarca arayıp sormamışsınız buna karşın o da aramamıştır. sessizce, problem çıkmadan, ortak kararla ayrıldığınıza karar vermiş oh be demişsinizdir. yeni aşklara yelken açmışsınızdır. son model sevgilinizle gezerken birden karşınıza çıkar bu sevgili modeli. sevgilinizin yanında abuk sabuk konuşur. beni nasıl aldatırsın gibi bir şeyler zırvalar, cinleri tepenize çıkarır, sonra da defolup gider. son model sevgilinizden de olmanıza neden olur. insanı katil ederler.
    #3290526 (uretim cini, 19.04.2008 13:11 ~ 13:12)
  2. bir senedir hiçbir şekilde diyalog kurmadığınız halde "naber ya? sen şimdi bizi unutmuşsundur. konuşmak istemezsen söle ama sen hala benim arkadaşımsın" diye salak salak konuşan kişidir. bir de utanmadan elini kolunu omzunuza atmaya çalışır yolda yürürken. "bana uzak, allaha yakın olsun" dedirtir.
    #3325532 (slywitch, 27.04.2008 14:07)
  3. (bkz: eski sevgilinin salak olduğunu fark etmek)
    #3480109 (uretim cini, 01.06.2008 21:10)
  4. can erik olmasa da yenen eriktir.
    #3509939 (rikimikipiki, 08.06.2008 04:40)
  5. eğer aynı duygular paylaşılıyorsa tadından yenmeyen sevgili modelidir.
    #3516027 (eternal moonlight of autumn, 09.06.2008 18:18)
  6. 14 şubat ve benzeri tarihlerde hala mesaj atan, arayan, buluşmak için taklalar atan, hala her işinize burnunu sokmaya çalışan modeldir.
    #3516074 (semele, 09.06.2008 18:36)
  7. caylak oldugu icin kirk karakterden az giri yazamayacak olan yazara benzeyen sevgili modelidir.
    #3516086 (uykusuz penguen, 09.06.2008 18:39)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini hala sevgili sanan eski sevgili modeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendini hala sevgili sanan eski sevgili modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini hala sevgili sanan eski sevgili modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» streamreader » kizlari tuvalette dusunmek istememek » universite ogrencisi iken oss ye dalgasina girmek » girisimci genclik » babanin genclik resimleri » turk telekom » tugrul sener » buy more » pflaume » choke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci