kadehinde zehir olsa 

kapat
  1. muslum gurses yorumu dinlenesi, muazzez ersoy yorumu oynanası, yesim salkim yorumu ise acilen uzaklaşılası güzel bir tsm eseri.
    #381250 (montajelemani, 28.06.2006 14:26)
  2. tebessum yaratan sarki. belli bir sureden sonra bagimlilik yaratiyor.
    (bkz: dudakların mühür olsa ben açarım bana getir)
    #1668265 (vincent vega, 21.05.2007 02:32)
  3. güfte: munir ebcioglu
    beste: erol sayan

Kadehinde zehir olsa ben icerim bana getir
    Dudaklarin muhur olsa ben acarim bana getir
    Agladigin geceleri kalbindeki acilari
    Cekinmeden bana getir sen tukenme beni bitir
    Ask baginin gulu ol da dikenini bana batir
    Bakma canim yandigima sorma benim halim nedir.
    #3329186 (madam despina, 28.04.2008 03:38)
  4. içe içe söylenen şarkı...
    kadehinde ne olsa içerim yeter ki kalkmayalım ... gitme... gitme....
    TV'de sinema
    #3329190 (udnapistim, 28.04.2008 03:39)

© 2008 - uludağ sözlük

kadehinde zehir olsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadehinde zehir olsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadehinde zehir olsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hic deniz gormemistim » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » puandorg » tufan ersoz » trafikte giderken edilen kufurler » bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » biz uc kisiydik » sulfur » baslikta sark kurnazligi yapmak » klasspor com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games