gaddar kerim 

kapat
  1. kemal sunalın korkusuz korkak adlı filmindeki kiralık katilin adıdır.irtibatlarını sansar selim sağlamıştır.
    benim adim kerim hepinizi severim repliğiyle o anda bizi yarmış ve silinmemek üzere hafızamızda yerini almıştır.

öldürmekle yükümlü olduğu bombaci mulayim zatüree olmasın diye evine alıp bakacak, tatlı tatlı nasihat edecek kadar da meslek ahlakı sahibi bir kiralık katildir.
    #222095 (aby, 08.05.2006 19:06)
  2. gerzek hamdi'ye okkalı bir tokat vurarak onun surlardan aşağıya uçmasına neden olan kiralık katil.ayrıca,kendisine "bi ninni söyle de uyuyayım" diyen kemal sunal'a "merak etme yakında tamamiyle uyuyacaksın" şeklinde hem tüyler ürpertici hem de komik bir cevap veren insan evladıdır.
    #492157 (chilavert, 03.08.2006 12:37)
  3. hikmet taşdemir canlandırmıştı zamanında.daha birçok filmde görürüz kendisini
    #492170 (uieat, 03.08.2006 12:40)
  4. babasını meslek etiği uğruna öldüren, bombacı mülayim'in deyimiyle hayırlı evlat.
    #1790228 (aman heri, 19.06.2007 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

gaddar kerim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gaddar kerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaddar kerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enrico macias » izmir in suyunun yuksek miktarda arsenik icermesi » andy cole » mutlu oldugunu sanan insan » iu sozluk » angelina jolie ye suni teneffus yapmak » zach braff » frank lampard » narcicegi » aptal yaz dizileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci