damat 

kapat
  1. gelinle evlenen kişi. tabi gelin tarafına göre.
    (redwinemania, 29.03.2006 20:47)
  2. güvey (bkz: ic guveysi)
    (jemal, 29.03.2006 23:03 ~ 23:30)
  3. hayatının geri kalanını heba etmenin ve uyurken bile rahat rahat gaz çıkaramayacak olmanın resmi başlangıcıdır,güzelim bekarlığın sonudur
    (AkreP, 29.03.2006 23:06)
  4. -bir erkek giyim markası(damat-tween)
    (asiti kaçmış kola, 29.03.2006 23:06)
  5. erkekLere takıLan en güzeL sıfatLardan bir tanesidir...bu adam damat oLduktan sonra şükür namazı kıLar 2 rekat...sonra işini bitirir...sigarasını yakar...
    (Tucimania, 29.03.2006 23:13)
  6. türk sinemasımda tarık akan ın lakabı
    (verbascum, 10.05.2006 00:14)
  7. 750 YTL 'lik alışverişimde kartımdan 7.500 YTL çekerek beni epey bir şaşırtan giyim markası... hatalı işlemi iptal etmek içinde hiç efor sarfetmiyorlar hala. bende bekliyorum bakalım n'olacak...
    (cell-im, 28.10.2006 13:38)
  8. mark twain'den

dugun torenine giden evli erkekler,genç damadı sevinçle seyreder.tıpkı orman'dan yeni yakalanmış vahşi bir aslanı seyreden kıdemli sirk aslanları gibi...
    (ulubilgekisi, 10.12.2006 01:50)
  9. (bkz: eloğlu)
    (vernon sullivan, 05.01.2007 00:43)
  10. Arnavutların çalıp çalıp sabaha kadar oynadıkları bir enstrümantel şarkı. Usanmıyorlar, hayret valla.
    (mikrop, 05.01.2007 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

damat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yerli yerince » language » kamuflaj » yaran cd ci diyaloglari » esra erol la izdivac » nigde » con air » fox tv de surekli bez bebek in gosterilmesi » amorti cikan bileti yenisiyle degistirmek » servis kaldir » guneydogu » icimizdeki seri eksi oy veren ibne » nankatsu » gey » enverland » asik olunan kiza acilacakken osurmak » emir kusturica » beast » yucel ozenc » pamuk yagi » bir ideoloji olarak akp karsitligi » hemoroid » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » aslinda bir konu var » turkiye bayragi » seyreltik cozelti » touch me » yagcakmis gibi yapip yagmayan yagmur » basliklari alt alta okumak » istalagmit » eurovision a azerbaycan in katilmasi » umut guzelses » she s the man » phpbb » fethullah gulen » trgamer com » nefaki » the sopranos » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » michael ballack » samsung yp t10 » akp denince hep kotu gidisin akla gelmesi » sen git baban gelsin » grand theft auto 4 » objebi » efes pilsenerr begin » zedx » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » eksi oy mafyasi » lunar nights a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa