bihaber 

kapat
  1. (bkz: habersiz)
    (Enver Paşa, 01.02.2006 21:44)
  2. süper şarkıdır adamı uçurur
    (pandora, 05.04.2006 20:07)
  3. haberi olmayan, farkında değil, haberdar olmayan.
    (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 19:00)
  4. biraz ağır olsa da anımsattığı bir tanım için (bkz: gafil)
    (tatasoy, 21.05.2006 21:03)
  5. grubun solisti deniz ozbey bu şarkının sözlerini kocası tugrul akyuz için yazmıştır.
    'bihaber tuğrul'la beyoglu'nda sefahathanedeki tanışmamızdan önceki bakışıp konuşamama durumumuzu anlatıyor' demiş kendileri.
    (kedileriseviniz, 15.09.2006 15:42 ~ 16:10)
  6. vega nın tatlisert albümünün 2. şarkısı.

sarılmayı isterdim çok, dokunmayı sana gel bul beni
    anlatmayı isterdim çok , açılmayı sana gel bul beni,
    dolaşırdı adımların birbirine seni görünce,öyle emindimki
    çıldırdığımı bildiğine bildiğine
    karışırdı kelimeler, hep birbirine seni görünce

yürüyordum beyoğlunda,
    aşkımızdan bihaberdin yürüyordun sen yolundan,
    aşkımızdan bihaberdin ölüyordum ben yolumda,
    öldüğümden bihaberdin,
    eriyorum karşında,
    yerinde olsam nasıl öperdim.
    (a dying wish, 30.11.2006 13:59)
  7. vega'nın mükemmel şarkılarından bir tanesi.
    (eagle is free, 14.02.2007 10:05)
  8. "yerinde olsam nasıl öperdim" kısmıyla hep demeye çalıştığımı demiştir aslında.. sevgimi anlamayan, anlayıp da anlamamazlıktan gelenlere bir güzel söylemek isterim bu şarkıyı..
    (vera, 13.03.2007 17:21)
  9. (bkz: nahaber)
    (celibon, 13.03.2007 17:26)
  10. sen bana dünyadan bihabersin dersen ben de sana siktir git derim. haberdar olup da ne yapcam bre malak. realist misiniz lan hepiniz. gerçekçi edebiyat öleli yüzyıllar oldu. victor hugo kesilmeyin ba$ıma.

ne demek bihaber? hatta bihaberite diyeyim de komiklik yapayım. yok lan daha yeniyim burda..farkında olmama durumudur kısaca. yani öyle bir ahval içindesin ki dünyanın döndüğünden haberin yok. peki farkında olmak nedir ey ihvan. farkında olmak da dünyanın döndüğünü bilmektir.

yorum yapmadan da anlatılmaz ki maruzat. ama daha vakti var. hep tespit hep tespit nereye kadar. hem de tespit dediğin objektif olur lan, bokunu çıkarıyorsun krizantem. en iyisi ufaktan bi motto tadında bir tanım kasıversem derdimi nakletmiş olurum gibi geldi bana.

tanım: bihaber olmak özgürlüktür.
    (krizantem, 13.03.2007 17:39)
  11. farkına varılmamış , fark edilmemiş.
    (altobelli, 21.03.2007 13:43)
  12. 'farkında olmayan' anlamını veren kelimedir efenim..
    (faidelibilgi, 06.04.2007 15:53)
  13. yeni nesil yazar. hoşgelmiş.
    (kendime donmeye artik cok gec, 08.05.2008 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» derule » ali sami yen e getirilen aslan » beklemek » torrent » sultantepe hoyugu » prajnaparamita sutra » gs tv » agri nin tarihi eserleri » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » sevgilinin uzerine titremek » laylon fatura » bazen yaksan da gelmez » erkek direksiyon ogretmeni » jadeh » torba var mi beyler » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » kafa 1500 » asli yilmaz » fitre olarak akil fikir vermek » senin annenle baban akraba mi » diyarbakir surlari » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » kerimcan kamal » kanal 7 » abazan atasozleri » tanrinin intihar etmesi » fatmagul berktay » uc maymun » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa