arka kapak 

kapat
  1. isminden de anlaşılacagı üzere kitapların arkasında bulunan yazar ya da kitap hakkında yorumlar bulunan kendine özgü bir bütün..şahsen çogu kitap sever,alıcagı kitabı burayı okuyarak seçer.
    #564918 (msnden devam edelim, 22.08.2006 02:47)
  2. ali kirca nın show tv de haber bültenini kapatmadan önce, güne dair yorumlar yaptığı bölüm.
    #2824105 (notrinova, 11.01.2008 20:04)
  3. kitabın alınabilir olup-olmadığına anlamak için evleviyetle baktığım yeri,zira fiyat etiketi orada bulunmaktadır.*
    #2824121 (grand ekinoks, 11.01.2008 20:07)
  4. dinlemedim ama uzaktan gördüm, ali kırca'nın yastikalti hikayeleri gibi bişey sanırım.
    #2824128 (jules winnfield, 11.01.2008 20:09)
  5. bir kitabın içeriğini ve kitabın kısa özetinin anlatılmasına yardımcı olan, okuduğunuzda "hemmm, iyimiş yaa" ya da "oeeh" ya da "neyse ya gelecek ay bunu da alırım" gibi yorumlar da bulunmanıza sebebiyet veren ve özellikle kitapların "al beni"li kısımlarının anlatıldığı bölümdür.
    #2824149 (chemsuk, 11.01.2008 20:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arka kapak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arka kapak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arka kapak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arka kapak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tanri sana kusmedi » alternatif tuvalet isimleri » korku oyunu » kolera gunlerinde ask » zarfini ben acardim sana yazdigim mektuplarin » hepimiz ermeni yiz » fazilet eczanesi » sivil toplum yazilari » karga » tanrinin dogum gunu » yahu » kultur fen lisesi » quo vadis » haydar bas in bedava reklamini yapmak » ol dedi oldu » askin en guzel tarihi » narla incire gazel » franck ribery » siddetin mitolojisi » malcolm x » turk filmlerinde kaybolani arama sahnesi » bl » alwayssleepy » zahir » ataturk un kuran kulturu » exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » zall oldu » basibozuk » cartmans silly hate crime 2000 » sukelaya basinca silinmis basliklarin gelmesi » ridvan dilmen » altin top » mhertalian » subjektif ahlak kurallari » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » ankara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hangimiz sevmedik » cumaya gittim gelecegim » bangbross » 20 aralik 2008 bursa texas hold em zirvesi » multitasking » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmaz » i can you can what can you do » ridvan dilmen gs maclarini yorumlamasin kampanyasi » sema hastanesi