bugün

Yazarların bitecek olan 2014 yılına söylemek istedikleridir.

Amınakoyim senin.
"saldırıyorum hurra" bunlardan biridir. *
http://www.youtube.com/watch?v=0MzKwPbMLyc
*
Amına koyduğumun 2014'ü yine ömrümden ömür aldın.
yarından itibaren geride bırakacağımız 2014 yılının biz yazarlara kazandırdıkları veya kaybettirdikleri şeyler için yapılacak değerlendirmelerdir.

keşke 13 ten 15 atlayıp seni hiç yaşamamış olsaydım.
Hadi bi git artık bittin olum işte.
son kazığını da attın ya helal olsun git artıık, dedirtendir.
Hayatimi bu senede ciddi ciddi rayina soktum.
Basariyla ilgili aklimdaki soru isaretlerin bircogu cozdum.
Yetkinliklerimi cok iyi gelistirdim.
Artik gunde cektigim 4 saat yola iyice alistim.
Hayati daha iyi tanidim.
Kendimi cok daha iyi tanidim.
Ben her ne kadar hayattan dayak yesem de
Asla yilmayan tekrar tekrar kalkip savassn bir savasci oldugumu tekrar tekrar kanitladim.
Içinde ôyle bi his var ki
Her sey cok guzel olucak bu 2015 te....
Zaten olmasa da daha kaybedecek neyim kaldi ki...
Kendi dünyamdan başka...
Aşksız boş bir sene oldu 2015te sevgi pıtırcığı olucam inşallah. Tek sayılar hep uğurlu bana zaten.
Ne değişik bir yılsın sen karar veremedim cidden. Ama pek olmamışsın vallahi bak.
yayında yapımda emeği geçen herkesin amk.
Çok b*ktan bir yıldı bir daha böylesini yaşamayalım.
ilk defa tam olarak nasıl başladıysa öyle devam etti. hayatımın en boş geçen 6 ayı da bu senedeydi. tüm öğrencilik hayatımın yorgunluğunu attım resmen. şimdiye kadarki en huzurlu geçen yılımdı.

çok sıradandı aslında lan şunu yaptım bunu yaptım diye anlatabileceğim hiçbir şey olmadı. yok olmuş. mezun oldum işte başka da bir şey olmadı.
Tesadüfen doğdum, mecburen yaşadığım için çok bir önemin yok 2014. Ha varsın ha yoksun yani. Gidiciyiz ne de olsa.
ocaktan aralığa kadar makas ata ata geldim. sonuç '' 0 ''
7 ayrı ülkede bulunup, 20 küsür şehri gezip dolaştığım, yüzlerce yeni insan tanıdığım, onlarca farklı milletten kalıcı arkadaşlar edindiğim, yeni bir dil öğrendiğim, hayattaki birikmiş planlarımın önemli bir kısmını pek az efor sarfederek * gerçekleştirdiğim, ilişkiler açısından az buçuk travmatik, çok fazla şey yaşayıp çok okuyup çok şey öğrendiğim ve kontrolsüz harcamalarımdan dolayı yeni yıla yarı yarıya ekonomik krizle girmeme neden olan yıla dair beyanlardır. ömrüme kattığı ekstrem durumları düşününce aklıma şunlar geliyor: hayatımda yaşadığım en uçuk seyahat, sanırım en zor ramazan ayı, en güzel ramazan bayramı, en kötü doğum günü, en riskli konaklama; aldığım en güzel hediye, en parlak teklif, en iyi iltifat; çektiğim en iyi fotoğraflar; edindiğim en lüzumsuz beceri; savuşturulmasına katkıda bulunduğum en travmatik ihtimal; okuduğum en iyi şiir. bunların hepsi 2014'te oldu. yeni yıldan beklentileri geçen yılkilerden neredeyse tamamen farklı olan yazar biçimi ise bir başka başlığın konusudur.
kesinlikle ozlemeyecegim .
olmasaydı da olurdu hani.
Bin musibetle geldin bin musibetle gidiyorsun.

Siktir git.
sik tir git.

hayatimin en boktan 1 senesiydi. kurtulusu bol vodka ile kutlayacagim.
belamı siktin gardaş eyvallah.
elin şeyiyle gerdeğe girilmez.
Siktir git.
iyi kötü geride bıraktığımız bir yılda, kırdık kırıldık, sevdik sevildik, üzdük düzdük düzüldük ve her ne varsa yaşadığımız geride bıraktık. bu entry'i yazma amacım da teşekkür ve özür.

biliyorum, kimse sikine takmayacak "bize ne amına kodumun" diyeceksiniz belki. ama olsun.

beni tanıyanlar var, tanımayanlar var, sevenler var mı bilmiyorum ama sevmeyenler var.

öncelikle kırdığım tartıştığım herkese sesleniyorum. "çoğunuza küfür etmişimdir, kalp kırmışımdır, ideolojinize, görüşünüze, takımınıza saydırmışımdır. eyvallah.

evet, foşik bir galatasaray taraftarı olarak, senden özür dilerim fenerbahçeli dostum. herşeyden önce ne olursa olsun ülkenin ikinci büyük takımının taraftarısın ve saygıyı hak ediyorsun. saygısızlık ettiğim tüm durumlar için özür dilerim (azize'nin amına koyim o ayrı)

hele sen kürt arkadaşım. her ne kadar arkamızı dönmeye gelmesen de, karımızı kızımı gözümüz kapalı emanet edemesek de, bu ülkenin asli bir varlığı olduğunu unutmadık. görüşün uyar uymaz, bölücüsündür değilsindir bilemem, ama hayvan sevginizi de can-ı gönülden kutlayarak, senden de özür dilerim (bölücüysen tabiki amına koyim)

seni hiç unutmadım ateyiz arkadaş. seninle bir alıp veremediğim yok. sana ne zaman tav oldum, benim peygamberime allahıma dil uzattığın zaman sadece. yoksa öbür tarafta (bana göre) götü tutuşacak olan sensin, `bana ne amk.

tartıştığım tüm yazar arkadaşlar. her ne kadar çoğunuz, yazarlık vasfı taşımasanız da, ekşi'ye giremeyip buraya gelmiş olsanız da, çoğu entryniz boş bkz'dan ibaret olsa da, fikir uyuşmazlığı çektiğimiz anlarda tartışmaktan geri kalmadık, laf soktuk laf yedik. canınız sağolsun. zaten bizi bir bütün yapan da, her türlü fikir ayrımcılığına rağmen bir arada tutan da, bu çatışmalar değil mi? senden de özür dilerim. (bilgi içerikli entry'i sırf bana gıcık olduğu için eksileyen puştlar hariç)

sıra geldi, teşekkür faslına.

her hafta lig mücadelelerinin ardından, girdiğim sataşma dolu entrylerde beni yalnız bırakmayan, değerli renktaş yazarlara, ışid'in olsun, tsk'nın olsun pkk ile mücadelesinde girmiş olduğum her türlü ırkçı, foşik ve buram buram ayrımcılık kokan entryleri artılayan ülküdaş yazarlara, beni 4 kez debe birincisi yapan sevgili yazarlara ve cinsel sex içerikli entrylerimde hunharca artıya abanan liseli abazan kardeşlerime en en en içten duygularımla teşekkür ederim. (hadi liseli yine iyisin, kaptın teşekkürü)

gelelim zurnanın zırt dediği yere, yani 2014'e.
bir büyük teşekkürü de sen hak ediyorsun eski dostum. evet, tarihler seni gösterirken evlendim, yine senin zaman diliminde baba olacağımı öğrendim. en büyük mutlulukları senin içinde yaşadım. arkandan kötü konuşanlardan ziyade, ben seni hep iyi hatırlayanlardan olacağım emin ol. ve üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin, senden hep bahsedeceğim. kendine iyi bak eski dostum.

unutmadan, sadece 2014 denen sembolik tarihi değil, hayatımı kökten değiştiren ve güzelleştiren, çocuğumun annesine, annemin son gelinine, yani biricik karıma senin huzurunda sesleniyorum sözlük.
"hayatıma girdiğin, ve bana bir çocuk verdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. iyiki varsın. iyiki seninle evliyim. seni çok seviyorum" * * *
tüm yazar arkadaşların, yeni yılı kutlu olsun...
Sokağa çıkıp bağıra bağıra şu konuşmayı yapmak istiyorum.
-Sevgili insanlar! Biliyorum beni sevmiyorsunuz, olabilir. Gelin 2014deki kavgalarımızı unutup 2015te daha adam akıllı kavgalara imza atalım. Hepinizden nefret ediyorum.
Siktir git burdan !