bugün

2007 2008 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce hedefine 2 kala elenen fenerbahçe'nin yeni hedefi. bugünkü partizan zaferinden sonra fenerbahçemizin final veya en azından yarı final oynaması ihtimaller dahilindedir.
mehmet aurelio'nun gitmesinden sonra çeyrek finale bile zor çıkarız diye düşünürken şaka gibi gelen başlık, fakat olur da fenerbahçe finale çıkarsa kapak olduğum için hiç bu kadar sevinmem onuda belirtmek isterim.
3o yıldır türkiye kupasını alamayanların, avrupa kupası hayalidir. hele bi türkiye kupasını alın, sonra o kupaya göz dikersiniz.
(bkz: agiz dolusu siktir lan denilen durumlar)
yıllardır türkiye kupasından başka üçün birini alanların -he bir de tsl şampiyonlukları var elbette- geçen seneki başarıyı göremediği için siktir çekmeyi marifet saydığı hayal-istek cümlesi.
(bkz: ağız dolusu siktir lan denilen durumlar)
hayali bir üründür. buraya yazıyorum fenerbahçe bir bok yapamayacak bu sene şampiyonlar liginde.
olabiliritedir. niteim şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi olalı bu kadar basit takımı * * * * * bir arada bünyesinde barındırmadı.
bir galatasaraylı olarak gönülden gerçekleşmesini istediğim cümledir. aynı zamanda olayı "biz elendik siz de elenin mına koyim!!?" olarak görmeyen, bizi uluslararası sahada temsil edecek takımın (hangi takım olduğu hiç farketmez) sonuna kadar yanında olan (diğer takımlarımızın bizi uefa finalinde destekledikleri gibi) aklıselim türk vatandaşı söylemidir.
partizan galibiyeti sonrası götü kalkmış taraftar beklentisidir. ulan yendiğiniz barça olsun şapkamı çıkarıp çüküme korum ama yok.
işte hayal dedikleri bu olsa gerek.
turkcell süper lig'i fazla kurcalamayıp, direkt sampiyonlar ligi'ne dalış yapan, "kaliteli" bir takımın, -ki şu an için kaliteli takım sayısı az- gerçekleştirmesinde bir sakınca olmayan hadisedir, zordur. takım neticede türk takımı olup, ismini avrupa'da duyuracağı için tüm vatandaşlar tarafından desteklenmelidir.

ha sen, milli maçlarda bile servet var diye -tutmadığın bir takımın oyuncusu var diye- milli takımı desteklemiyorsan, orası beni alakadar etmez. ama durum böyle. sonuçta türkiye'nin ismi duyulacak mı? evet..
(bkz: dereyi görmeden paçaları sıvamak)
final maçında golü, yeni transferimiz jose joaquin moreno verdu atacaktır. selçuk man of the match seçilecektir. evet galatasaraylı kardeşlerim doya doya taşak geçiniz.
ne olursa olsun imkansız olmayan bir ihtimal. fakat şunuda iyi bilmek gerekirki galatasaray iki, üç iyi transfer yaptı diye, takımlarını süper lige yaşıştıramayan taraftarları * vardı ve ne yazıkki şampiyonlar ligine kalamadılar. öncelikle gruplara kalmamızın tadını çıkarmak lazım. en önemlisi ise ayaklarımızın daima yere basması lazım. yoksa hiç umulmadık bir yerde tökezleyebiliriz. *
malezya milli takımının dünya kupasını alma ihtimaliyle aynı seviyede olan durum.
(bkz: elf lisanın da bile oha denilesi fanteziler)
hayati toz pembe gormektir.

ahanda resmi bile var:
http://multiplayerblog.mt...zed/screenshot_160762.jpg

edit: link.
(bkz: barcelona ile final oynarız)
türkiye adına iyi birşey olacak durum. öyle imkansız ki tanımlayamıyorum. böyle bir cümle olmamalıydı.
(bkz: türk futbolunun gelişmeme sebepleri)
geçen senenin çeyrek finalisti olsa da fenerbahçe için çok erken yapılmış bir taraftar temennisi. fenerbahçeli herhangi bir yöneticinin haldun üstünel gibi çıkıp "finalde milan ile eslesecegimizi dusunuyoruz" ayarında bir şey söylememesi ve fenerbahçeli yüzeysel taraftarları gaza getirmemesi de bir fenerbahçeli olarak geleceğe daha bir umutla bakmamı sağlamıştır.
sonuçta imkansız diye bir şey yoktur. fenerbahçe'nin şansı şu an için 32'de 1'dir. geçen sene "2007 2008 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce" başlığında ağızlarından salyalar akarak fenerbahçe ile taşak geçmeye çalışanlar fenerbahçe avantajlı bir şekilde yarı final için stamford bridge'e çıktığında yusuf yusuf çektiklerini unutmasınlar. herkesin bildiği gibi fenerbahçe'nin ne yapacağı hiçbir zaman belli olmaz.
(bkz: çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyango)
porto takımının playstation'u yere düşürmesiyle zora giren şampiyonluk öyküsüdür.*
ihtimal katsayisinin chp'nin iktidara gelmesiyle ayni olan durumdur.
porto'nun ucunbirini eline vermesi sonucu, pek bilindik bir cumleyi tekrar aklimiza getiren onerme:
(bkz: hayallerde ya$iyor bazi ibneler)

anca fifa'da pes'de olur bunlar kocum, kasmayin bo$una.
beşiktaş ve galatasaray'ın kadıköy'de uefa finali oynama ihtimalinden daha fazladır.. allah korusun steaua bükreş 3. olup uefa'ya düşer..