bugün

recep tayyip erdoğan öncesi türkiye

modern olmayı bir kenara bırak , çocuk pornosu suç bile değildi. türk telekom un hali içler acısı , gsm operatörleri vahşi batı misalı özgürce dolanıyor. soygunculuğun haddi hesabı yok. merkez bankasında tek lira kalmamış.

özgür falan değil , bilakis imf nin eline bakar durumda , abd höt diyince hemen buyur abi pozisyonundaydı.

şu an kodese yollanan darbe zihniyeti , "ne de olsa bizimkiler başta gerek yok darbeye" diyerek yan gelip yatmaktaydı.

topraklarımız ve milli varlıklarımızın farkında bile değildik. ööyle duruyordu hepsi. bir tarım ülkesi olan türkiye , tarımda bile dışa bağımlı hale gelmişti.

ecevit koltuğuna yapışmış ve koltuğunda ölmeye kararlıydı. sağlık durumu o kadar kötüydü ki kukladan başka birşey değildi. mesut ne derse o yapılırdı. devlet bahçeli nin sesi ni bile duymazdık. ekonomik krizmi? onlara ne canım ekonomik krizden. halk ödüyor bedelini değil mi?

limanlar hava alanları askeri üstler vb.. gibi stratejik noktalar yabancı güçlere çoktandır açıktı.

belli başlı odakların keselerini doldurmayı bırak , komple bankaların parasını çuvallara doldurup götürdüğü , 50 tane bankanın 1 gecede planlı olarak batırıldığı , soygunculuğun artık yasallaştığı bir dönemdi.

terör bitme noktasında değildi , ateşkes ilan etmişlerdi korkudan , acaba "apo asılırmı?" diye sus pus olmuşlardı. nitekim devlet bahçeli kurdunun üzerinde geldi ve kahramanlar gibi imzayı basarak apo yu ipten aldı.

halk bu beceriksiz hükümetlerden o denli nefret ediyordu ki , onlara o kadar gıcık kapıyordu ki bir daha ki seçimde bu 3 partide meclise giremedi. dsp %2 bile alamadı. halkın gazabına uğradılar...

taki yerin altından çıkıp bir adam gelene kadar.. o adam ki kendine demokrasi güdüsü ile bir ordu kurdu. ilk söylemi "biz artık değiştik" idi. "geçmişteki hatalarımızı kabul ediyoruz" dedi. karşısına çıkan , hukuğu ayaklar altına almaktan çekinmeyen , cumhuriyeti biz kurduk diye övünen ama cumhuriyeti yıkmak anlamına gelen darbeyi her seferinde alkışlayan , kendini satın aldığı güçlerle alkışlatan kişilere hiçbirşey yapmadı. sadece halka havale etti. ve halk 2 kere daha gereken cevabı postal sevdalılarına verdi.

8 yıl süren yükselme ve aydınlanma çağında bize önderlik eden kişinin ismi recep tayyip erdoğan dı.

saygılar sevgiler...