bugün

hoşlanılan kıza açılmak

Evet sayın şözlük, dün doğum günümdü yani 7 ekim cuma * . Çok hoşladınığım aynı sınıfta olduğumuz bir kız vardı uzun boylu güzel birisi. 2 senelik hoşlanmamnın sonuda platonik aşık olduğum kıza açılma kararı aldım (fakat telefon üzerinden mesaj'laşıyorduk, sonra bir şeylerden konu açıldı ve telefonda şöylemek zorunda kaldım) ama kız bana başka bir erkeği sordu açılmadan önce ona. Sonra uzadıda uzadı ve dayanamayıp şöyledim yoksa içimde kalırdı uyuyamazdım. Ve Hayır dedi, hatayı kendimde aradım zaten tip yok kekemeyim şişman 1.84 boylarında. Ve kıza hak verdim red cevabı verince. Ama pazartesi karşıma alıp konuşçam telefondan olmuyor kekelersem kekelim bir şey olmaz içimde kalmasından daha iyidir. Anca bir tokat yerim veya hayır cevabını tekrar alırım, ama kızla aynı sınıftayız, dün sorduğumda arkadaş kalsak olmazmı dedi. Ama kalamayız çünkü ben onu 2 günde unutamam yani her baktığımda hoşlandığım kızı görürüm. Ama aynı sınıftayız her gün yüzüne bakmak zorunda kalıcam ve bu benim için çok acı bir durum (anlıyormusun şözlük). Bakalım pazartesi tekrar denicem ve kekelicem muhtemelen :D, pazartesi tekrar hayır derse beni dinlediği için teşekkür edip giderim yani kızı zorlayamam, ama bir şansı hak ettiğimi düşünüyorum, pek sohbetimiz yok zaten kızla yani tanımak için bile bir fırsat verse beni çok mutlu eder. Edit pazartesi kesin gelicek (üzgünüm şözlük bu 3. hayır denişim. Zaten 3 kişiye teklif ettim 3 de hayır dedi.)

Pazartesi editi: Hayır dedi.

ilerleyen saatler editi:

bir sepeten öütür bana kızdı ve Dediki ben met****'dan hoşlanıyorum (kendisi en yakın arkadaşım olur.) aslında hoşlanmıyo sırf beni üzmek için dedi, sonra az kaldı ders ortasında ağlıyordum. bende tamam dedim ama içimde bir fırtınalar kopuyo varya böyle bir şey yok cidden. sonra bayağa tartıştık sonra ben ipnel*k yapıp gittim bunu sınıfn ortasında seni seviyorum esma diye bağırdım ona vericeğim en büyük ceza onu sevmem olduğu düşündüm ve üzüldüde cidden sonra bende hoşlandığı erkeği felan işte şöyledim herkese ortak grup vardı bir uygulamamızda sınıf grubu herkesin içinde dedim " -he bu arada esma met****'dan hoşlandığını herkese şöyledim" diye yazdım.

Ya gelip dese "ben başka birinden hoşlanıyorum olmaz ha***" diye. tamam derim fakat geldi en yakın arkadaşaımın adını şöylüyor bana bir de böyle üstüne basa basa heceleyerek. nerden bulaştım ben bu kıza cidden bir günde mahfetti beni vallahi bak.

Yani anlayacağanız açılmayınnnnn. Ama eğer size karşı birşeyler hissetiğinizden "E-M-i-N-S-E-N-i-Z" (ALTINI ÇiZEREK ŞÖYLÜYORUM EMiNSENiZ.) BiR SANiYE BiLE KAYBETMEDEN DAVRANIN.

(BEN ZATEN OLUMSUZ BAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM YiNE. ÜZÜLMEDiM KISACASI ŞU ANDA KENDiSiNDEN ÇOK FENA BiR ŞEKiLDE NEFRET EDiYORUM HER GÜN YÜZÜNE BAKMAK ZORURDAN KALICAM. KIZ BENLE EGOSUNU KASTI AMA VARYA SINIFIN HEPSiNE YAYINCA HERKES NE B** OLDUĞUNU ANLADI VE HERKESE BANA HAK VERiYO.)

imza: platonik candır.

235 gün sonra ki edit: Kızla halen aynı sınıftayız ve konuşmuyoruz. Kız fileli çorap felan giyiyor iyiki çıkmamışım diyorum. Her bakımca aklıma brezzers geliyor. (Gülücük)