bugün

söykü dergisi 2013 antolojisi

http://www.uludagsozluk.com/soyku/soyku2013.pdf

***

"herkese merhaba,

ne mutlu ki, söykü dergisinin ikinci yılı olan ve oldukça zorlu geçen 2013 senesinde de pes etmeyerek yirmi dördüncü sayımıza kadar ulaştık. artık gelenek haline geldiği üzere, geçtiğimiz sene dergimize öyküleri ile katkıda bulunan yazarlardan birer adet öykü seçerek 2013 antolojisini de hedeflediğimiz tarihte oluşturmayı başardık.

trendlerin her saniye değiştiği bir ortam ve gündemin sürekli değiştiği bir ülkede iki yıl boyunca süreli bir yayını devam ettirebilmek bizi önümüzdeki günler için de ümitlendirdi.

8 saniyelik videolar ve 140 harflik yazıların arasında var olmaya çabalayan ve öykülerini uzun uzun anlatmayı seven yazarların uğrak yeri olan söykü'ye destek olan, öykü yollayan ve sayıları vakit ayırıp okuyan herkese teşekkür ederiz.

iyi ki varsınız.

2014'de de bazı format değişiklikleri ile birlikte burada olacağız, umarım siz de olursunuz.

antolojiyi beğenmeniz umuduyla,

iyi okumalar."

***

dergide yazısı bulunan tüm yazarlara emekleri için tek tek teşekkür ediyorum: ahlaksiz ve sorumsuz, akilluslu, allahsiz kitapsiz cahil kadin, bilgedenferrarisatinalanadam, binucyuzon, callofcu, cezax, cilekli turta, dendromys, esesdopiyespiyes, f628, gigantic, hanna, hartigan, hayalsupurgesi, herasmus, hipnozcu, hunharca, influx, kafka labirenti, kaideyi taciz eden istisna, konusurgibiyazanadam, kuba gibiyim kendi kendime yet, liberalisticcommunist, mbaran, mikijere, mo ni fe, monkberry, mutlak seveceksin beni, pembemontlukupa, pythagoreanist, ruya avcisi, siyahgiyenadam, spacesheep, tanzamanitanyeri, turkuaz, umut vadeden yazar, vauvenargues, yakbisigara

***

ayrıca gösterdiğiniz destek, geri bildirim ve zamanınız için siz okurlarımıza da teşekkürler.

umarım bu antoloji 2013'den güzel bir hatıra olarak sabit diskinizin köşesinde bir yer tutar.

tüm öyküler için uludağ sözlük üzerinden söykü başlıklarını aratabilir ya da http://www.soykudergi.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

2014'de yeni yayın tarzımız ile hem nitelik hem de nitelik olarak daha başarılı olmanın umuduyla,

iyi yıllar.

***

söykü'nün yeni yayın tarzı hakkında açıklama: http://www.uludagsozluk.com/e/22421645/

söykü sayfası: http://www.facebook.com/uludagsoyku

söykü grubu: http://www.facebook.com/groups/235844273203561/