bugün
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- allahı kim yarattı15
- anın görüntüsü10
- ilhan şeşen20
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi22
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- arapça dünyanın en zengin dilidir20

entry'ler (43)
Evimin yakınlarında bir avuç kalan çingeneler. Yakın zamanda onlarında sürülmesini temenni ediyorum Beni evime arabayla bırakırken bile tedirgin olan arkadaşlarım var
Babamın babasının babasının babası ile babamın annesinin babasının babası kardeşmiş.
La casa de papel adlı dizide canlandırdığı karaktere aşık olmuş olabilirim.
T:insanlar birçok şeyin seksi olduğunu düşünürler.
Dans etmek, kaslar, sarı saçlar, fransız aksanı.
Bence ne seksi biliyor musun? (içkisinden yudumlar)
Zekâ...
T:insanlar birçok şeyin seksi olduğunu düşünürler.
Dans etmek, kaslar, sarı saçlar, fransız aksanı.
Bence ne seksi biliyor musun? (içkisinden yudumlar)
Zekâ...
Kırmızı kuşak bolluk bereket anlamındadır ve şaman geleneğidir. Bağlanmaması için bir sebep göremiyorum. Tabi bizim ülkemizde anlamı çok alakasız ve malcadır
Sezonu henüz bitiremedim ama bir mantık hatası var gibi. Mikkel ulrich in oğlu 33 yıl geçmişe gidiyor orada hannah ile tanışıyor evleniyorlar. mikkel=michael
Günümüz de; ulrich katharina ile evleniyor mikkel oluyor.
Hannah mikkel(michael) ile evleniyor jonas oluyor.
Peki bu hannah mikkel i gördüğünde 33 yıl önce tanıştığı ve evlendiği çocuk olduğunu niye anlamıyor. Mantık hatası.
Jonas martha yı seviyor (halasını) ama halası olduğunu bilmiyor. Üst üste bir kaç bölüm izleyince devreler yanıyor. paradoks içinde paradoks
Günümüz de; ulrich katharina ile evleniyor mikkel oluyor.
Hannah mikkel(michael) ile evleniyor jonas oluyor.
Peki bu hannah mikkel i gördüğünde 33 yıl önce tanıştığı ve evlendiği çocuk olduğunu niye anlamıyor. Mantık hatası.
Jonas martha yı seviyor (halasını) ama halası olduğunu bilmiyor. Üst üste bir kaç bölüm izleyince devreler yanıyor. paradoks içinde paradoks
kesinlikle elif şafak kitaplarıdır.
Konuştuğun dil düşünce biçimini belirler.
(bkz: arrival)
(bkz: arrival)
Hayatına giren kadınlar tarafından sevilseydi eğer annesi de dahil aşkın metafiziğini yazar mıydı acaba? (bkz: aşkın metafiziği)
Bu başlığa gerçektir, öyledir, böyledir, diyen haysiyetsiz erkek yazarlar sözüm size !!
Belki şu an evlisinizdir, ya da ilerde hepiniz evleneceksiniz. Capslock açık "Umarım bir kız çocuğunuz olur, sonra siz ölürsünüz ve sizin gibi haysiyetsiz erkekler sizin kızınız için aynı şeyleri düşünür uygular.
Lan bu kız nasıl olsa babasız bir kaç kez kullanır atarım hem tavlaması daha kolay oluyor diyen hödüklerle kızınız görüşür ve siz de mezarınızda ters dönerek yatarsınız
Belki şu an evlisinizdir, ya da ilerde hepiniz evleneceksiniz. Capslock açık "Umarım bir kız çocuğunuz olur, sonra siz ölürsünüz ve sizin gibi haysiyetsiz erkekler sizin kızınız için aynı şeyleri düşünür uygular.
Lan bu kız nasıl olsa babasız bir kaç kez kullanır atarım hem tavlaması daha kolay oluyor diyen hödüklerle kızınız görüşür ve siz de mezarınızda ters dönerek yatarsınız
Hanım köylüdür efendim. Yakın bir zamanda annesinin kıymetini anlayacaktır ama büyük ihtimalle geç olacaktır
Hergün gözümün önünde bir sürü çerkes görüyorum (patronum ve çalışma arkadaşlarımdan bir kaçı) inceden gıcık aldığım millet.
Yemeklerinde hamur, patates ve sarımsak çok kullanırlar. 4 yılda çok fazla çerkes tanıdım samimi sıcakkanlı insanlar ama büyük bir çoğunluğu ırkçıdır. Bir kısmı dindar, azıcık bir kısmı türk milliyetçisidir kutay, börte, giray gibi isimleri çocuklarına verenler vardır. Fazla rahat bir millet bugün tanıdığı bir insanla aşırı samimi olup hatta sırf çerkes diye akşam onda yatıya kalabilir.
Kızları ortalama güzelliktedir ama erkeklerinde henüz yakışıklı göremedim. Kendi aralarında evlenirler genelde. işe alırken hiç bir vasfı olmasa bile çerkes diye diğerlerini es geçip kendi milletinden olanı işe alırlar. Düğünde türkçe şarkılar çalıyor diye düğünü terk edenleri de vardır.
Sayıları daha fazla olsaydı kürtler gibi başımıza bela olurlardı. Çerkes bir arkadaşım bir türkle evlenmeye karar verdi ortalık birbirine girdi. Vay efendim o türkmüş evlenemezmiş, dışardan kız alırmışız ama dışarıya kız vermezmişiz.
Türklerle arkadaş olurlar ama kendilerini daha üstün görme çabasında kibirli bir millettir. içlerinde çok sevdiğim insanlar var ama geneli anlattığım gibidir
Yemeklerinde hamur, patates ve sarımsak çok kullanırlar. 4 yılda çok fazla çerkes tanıdım samimi sıcakkanlı insanlar ama büyük bir çoğunluğu ırkçıdır. Bir kısmı dindar, azıcık bir kısmı türk milliyetçisidir kutay, börte, giray gibi isimleri çocuklarına verenler vardır. Fazla rahat bir millet bugün tanıdığı bir insanla aşırı samimi olup hatta sırf çerkes diye akşam onda yatıya kalabilir.
Kızları ortalama güzelliktedir ama erkeklerinde henüz yakışıklı göremedim. Kendi aralarında evlenirler genelde. işe alırken hiç bir vasfı olmasa bile çerkes diye diğerlerini es geçip kendi milletinden olanı işe alırlar. Düğünde türkçe şarkılar çalıyor diye düğünü terk edenleri de vardır.
Sayıları daha fazla olsaydı kürtler gibi başımıza bela olurlardı. Çerkes bir arkadaşım bir türkle evlenmeye karar verdi ortalık birbirine girdi. Vay efendim o türkmüş evlenemezmiş, dışardan kız alırmışız ama dışarıya kız vermezmişiz.
Türklerle arkadaş olurlar ama kendilerini daha üstün görme çabasında kibirli bir millettir. içlerinde çok sevdiğim insanlar var ama geneli anlattığım gibidir
Sanırım psikolojik bir rahatsızlık bu. Kendini rahatlatma da olabilir ya da huzur arayışı bilemedim. Okunmayı bekleyen milyon tane kitap varken hala gidip kitap alıyorum. Hayır ne zaman okuyacağım o kadar kitabı hiç bir fikrim yok
Ben de kaçırdım ama elimden.
görsel
Girebilmek için soğukta baya beklediğimiz doğrudur. Fuara 340 bin 935 kişi katılarak rekor kırmıştır.
Girebilmek için soğukta baya beklediğimiz doğrudur. Fuara 340 bin 935 kişi katılarak rekor kırmıştır.
Erkek oyuncuların maço olmasıyla eşdeğerdir.
Teaserı şimdi izledim "yavuz çetin" çalması duygulandırdı.
'Sadece senin olmak istedim dünyada
Sadece sana ait olmak'
'Sadece senin olmak istedim dünyada
Sadece sana ait olmak'