bugün
- bir sonra ki halife kim olacak11
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz12
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar11
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması11
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- koltukta uyumak12
- otizmliye cennet garanti mi15

entry'ler (23)
aklıma 'valla ilkim sensin' geldi. porçaya burdan selamlar.
alicanla eyfel kulesini görmeye gittik, alican beni it eyfel kulesi sen gel içime gir yoksa valla ilkim sensin.
alicanla eyfel kulesini görmeye gittik, alican beni it eyfel kulesi sen gel içime gir yoksa valla ilkim sensin.
bakkala girersin su alırsın. tam parayı uzatırken gözün kemal sunal'ın bir filmine takılır. buz gibi suyu kemal sunal'ı izlerken afiyetle içersin.
tespit gibi tespit.
tespit gibi tespit.
arı soktuktan sonra arının soktuğu yere sidiklemek istemeyen erkek sorunsalı.
Kapının açıldığını hissettiğin gibi ‘dolu’ bağırışını duyar gibiyim. Sonrasında tabi ki tekrar olur düşüncesiyle en hızlı şekilde kaçmaya çalışırsın.
Tamda benlik bir başlık. 3,4 kilo kırmızı eti alıyorsun, sacın üstüne iç yağı atıyorsun, domates biber soğan doğruyorsun, etlerini atıyorsun 3 saat pişiriyorsun yavaş yavaş. Pişene kadarda denizin dibine vuruyorsun.
Iron fıst, chi enerjisini az biraz biliyorsan izlemeni tavsiye ederim. Chi enerjisini bilmiyorsan sende merak uyandırmıyorsa hiç bulaşma.
Yavaş gidersem azrail karşımda, hızlı gidersem blade elimde .
Arada yastık olduğunu umursamadan yastığı delip geçen behlül. yapacaksa işini adam gibi yapan behlül. türkiye'ye ensestin ne olduğunu öğreten behlül. teşekkürler behlül.
Kız sevmezse taparız severse seviyorum derse takla at ne kelime uzaya ismimi yaz deriz böylede delikanlı adamlarız.
Seksi mizaha vuramayan ve seninle yatmak isteyen, bunu hiçbir zaman dile getiremeyip en kısa yoldan söylemeye çalışan kız tipidir. Korkmayın kesinlikle çocuk istemeyen kız tipidir.
islam kavramı adı altında 5 yaşında ki bir kıza eğitimin, yazmanın, okumanın ne kadar önemli olduğunu öğretmek yerine, hayatını kısıtlamanın, evden çıkmamanın, ve kızların, kadınların kısıtlanmak zorunda olduğunu öğreten bir zihniyetten kitabının ilk cümlesi ‘oku’ kelimesini öğretemezsin.
Piç erkek her zaman kazanır. Sonradan ben piç ile birliktemi oldum diyerek kafalarını taşlarına vururlar.
Dinlenen telefonları radyo programı yapıp yayınlasalarda, saatlerce başında oturup gülmekten karın ağrısı çekerken bir anda durup ağlamaya başlasam keşke.
https://youtu.be/iVRK1xl4gbA
Çok beğendiğim bir şiir olmakla birlikte sevgi ve saygıyla anıyorum.
Çok beğendiğim bir şiir olmakla birlikte sevgi ve saygıyla anıyorum.
Yeni bir kedi kumu kabı aldım. Daha geniş ve daha muntazam görünümlü bir kap. Fakat hayli fazla kum harcıyor ve bu aynı zamanda sinirimi bozuyor.
Gelirse çünkü kedi kumuma onunda geleceğini biliyorum. Özlüyorsun ama kedi kumunu paylaşmakta istemiyorsun. Hayat.
Öten çekirgenin ısırmadığını biliyorum. O yüzden geceleri yaklaşmamız daha mantıklı. Çekirgeleri geceleri sevelim.
iyi huyluysa sorun yaşamazsın, kötü huyluysa ameliyatta olsan tekrarlar sürekli. bu yüzden ya ışın tedavisi alırsın buda işe yaramazsa nöbetlerini kesmek için sürekli ameliyat ve maksimum 5 sene ömür.
dışarıda gözünü bir noktaya odaklayıp sigara içmek.
aşırı kıskanmak güvensizliğin yapı taşı hiç kıskanmamak umursamazlığı göklere çıkarmaktır.