bugün

türkçe sözlüklerde de büyük harf yoktur. * *
(bkz: sadece allahın ilk harfi büyük yazılsın kampanyası)
büyük harf kullanımının internet dilinde "bağırma" "hunharca haykırma" anlamına geldiğinden habersiz olan yazarın söylemidir.
hali hazırda imla kurallarından bi haber olan binlerce yazar var sözlükte. Adamlar virgülden önce boşluk bırakıyor, virgülden sonra bırakmıyor, hangi de-da'nın ayrı hangi de-da'nın birleşik yazılacağını bilmiyor. Bir de büyük harfler olsa işler iyice karışır.
'imla kurallarına ve yazım hatalarına dikkat ediyoruz.' diyen sözlük sisteminin açığıdır efendim.
(bkz: formatı sorgulayan yeni nesil yazar masumiyeti)
Yerli yersiz kullanımı engellemek için olabilir. Mesela büyük harf kimi zaman tepkiyi göstermek için kullanılabilir ya da malum ergenleri biliyoruz beş harften oluşan bir kelimenin üç harfi büyük harf olabilir bir de bunlar düzeltilmeye mi uğraşılacak.
küçük şeyler büyük farklar yarattığı için, küçük harflerle büyük sözler söylüyoruz.
vardır. örneğin "ı" eşittir "l" .
a.m.gökçek burayıda keşfedip kafa s*kmemesi içindir belki.
her kelimenin baş harfini büyük yazan insanları üzen durum. allah'ın baş harfini büyük yazmak isteyen gençlerimizi de çok üzer. fakat allah sözlük kurallarını biliyordur arkadaşım, bu kadar da suyunu çıkarmayın.
Olmasında...
sözlük formatını icat edenin aslında komünist olduğu ve tüm harflerin aslında eşit olduğunu belirtip büyük harf kavramını sildiği söylenir.
aslında yazım kuralına aykırı madem o kadar yazım kuralları önemseniyor büyük harfte olmalı. Sonuçta asla bir iş yarım bırakılmamalı.
güncel Önemli Başlıklar