bugün
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- hıdırellez10
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak8
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü15
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
istanbul-taksimin en iyi dubstep çalan mekanı.
2015 in yaz aylarında ilk kez gittiğim mekandır , cumartesi akşamıydı içeri 12 den sonra tek başıma girdim. içeridede turist kafilesi vardı herşey iyi hoş güzel biramı aldım sigaramı yaktım kenarda takılıyorum. derken turist kafilesinden bi tane hatunla bakışmaya başladık ama hatunun kafası çoookk iyi =) bende 3-5 bira tekila içmişim bende pek iyi sayılmam.. yaklaşık olarak bi 15-20 dk kesiştikten sonra hatun dans ederek yanıma geldi ve kulağıma " are you alone " dedi , cevap olarak
" im not , im with you " dedim =))) ingilizceme sokayım. gülüştük eğlendik felan kız arjantinliymiş , kabataştaki koca koca gemileri bilirsiniz.o gemilerle dünya turu yapıyormuş.1 saate yakın dans ettik ama artık götü başı dağıttık öpüşmeler felan zirveye oynuyoruz. kıza dedimki " i need to sleep " oda " me too " dedi . e artık son vuruşu yapmam gerektiğini anladım . " lets go hotel " dedim gülücükle başını salladı tamam dermiş gibi , saat gece 2.30 felan deli gibi otel arıyoruz balo sokağın arkalarında girdik bi yere , çıktık odaya. beyler kız o kadar tatlı ve fantezi severki belkide en iyi sex deneyimimi yaşattı bana =) sabahın 5 ine kadar non-stop sex ...
e tabi yorulmuştuk saatine baktı " i have to go " dedi. hemen kalktık hazırlandık.taksim meydana çıktık sarıldım gene öpe koklaya kabataşa doğru iniyoruz. daha yeni hava aydınlanıyor * kabataşa gelmiştik büyük o devasa geminin girişine geldik. bana döndü sarıldık öpüştük tekrar gözleri doldu . giderken sadece " i ll miss you " dedi . daha sonra ayrılmıştık öyle . tabi geceden facebook adresini almıştım halen ara ara konuşuruz haziran gibi gene gelicek , şimdiden sabırsızlanıyorum
yani diyeceğim şudurki , yazıdanda anlayabileceğiniz gibi mekan güzel ve kız düşürme ihtimaliniz yüksek olan bi yer,
rave müzik seveler mutlaka uğrasın ;)
" im not , im with you " dedim =))) ingilizceme sokayım. gülüştük eğlendik felan kız arjantinliymiş , kabataştaki koca koca gemileri bilirsiniz.o gemilerle dünya turu yapıyormuş.1 saate yakın dans ettik ama artık götü başı dağıttık öpüşmeler felan zirveye oynuyoruz. kıza dedimki " i need to sleep " oda " me too " dedi . e artık son vuruşu yapmam gerektiğini anladım . " lets go hotel " dedim gülücükle başını salladı tamam dermiş gibi , saat gece 2.30 felan deli gibi otel arıyoruz balo sokağın arkalarında girdik bi yere , çıktık odaya. beyler kız o kadar tatlı ve fantezi severki belkide en iyi sex deneyimimi yaşattı bana =) sabahın 5 ine kadar non-stop sex ...
e tabi yorulmuştuk saatine baktı " i have to go " dedi. hemen kalktık hazırlandık.taksim meydana çıktık sarıldım gene öpe koklaya kabataşa doğru iniyoruz. daha yeni hava aydınlanıyor * kabataşa gelmiştik büyük o devasa geminin girişine geldik. bana döndü sarıldık öpüştük tekrar gözleri doldu . giderken sadece " i ll miss you " dedi . daha sonra ayrılmıştık öyle . tabi geceden facebook adresini almıştım halen ara ara konuşuruz haziran gibi gene gelicek , şimdiden sabırsızlanıyorum
yani diyeceğim şudurki , yazıdanda anlayabileceğiniz gibi mekan güzel ve kız düşürme ihtimaliniz yüksek olan bi yer,
rave müzik seveler mutlaka uğrasın ;)
Malesef haftaya kapanan dubstep clup.
(bkz: kimyasallar evsiz kaldı)
(bkz: kimyasallar evsiz kaldı)
underground kültürünün türkiye'de dogz star,dirty ve indigo ile birlikte lokomotifi olan 12 yıllık efsane mekandır.
gerek çaldığım gerek dinleyici olarak açılışından kapanışına kadar her halinden bulunduğumdan oldukça üzüldüğüm durumdur.
ama özkan çelik bu,bu veda burada bitmez mutlaka muhtesem bir dönüş yapacaktır.
gerek çaldığım gerek dinleyici olarak açılışından kapanışına kadar her halinden bulunduğumdan oldukça üzüldüğüm durumdur.
ama özkan çelik bu,bu veda burada bitmez mutlaka muhtesem bir dönüş yapacaktır.
CHP'li Özkan Çelik'in işlettiği ve CHP il Başkanı Özgür Çelik'in de ortağı olduğu iddia ediliyor.
https://x.com/Abese_irca/status/1897821421809942610
https://x.com/Abese_irca/status/1897821421809942610
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar