bugün

pandemi vs. derken sonunda kavuşuyoruz. eşleşmeler;

Doğu Konferansı

1) Bucks - 8) Magic

Çok konuşmaya gerek yok, Orlando'da Isaac olsaydı belki biraz daha direnebilirlerdi. Bucks vurur,geçer ama bu sene de doğu'dan çıkamayacakları düşünüyorum, bakalım.

Tahmin 4-0 Bucks

2) Raptors - 7) Nets

Kawhi sonrası olabilecek en iyi durumda şu an Raptors, tam bir takımlar, harika savunmaları ve koçları var. Nets de bu sene eksiklere rağmen keyif verdi ama 1 maç bile alamazlar. ya da 1 tane kazansınlar ya Levert bir maçta coşsun ve kazansınlar.

Tahmin 4-1 Raptors

3) Celtics - 6) Sixers

Sixers sene boyunca resmen kabak tadı verdi, bu kadar istikrarsızlık olmaz. kadro biraz dengesiz olsa da en azından biraz daha iyi savunma yapabilmeleri lazımdı. Celtics ise Kyrie'den sonra Brad Stevens'ın tam istediği bir takım oldu. Tatum,Brown kanatları herkesin ağzını sulandırır. Simmons olsa 1 maç daha verirdim ama Sixers en fazla 1 maç alır. Sene sonunda da Simmons veya Embiid'den biri takas olur.

Tahmin 4-1 Celtics

4) Heat - 5) Pacers

Genelde seri ortada görünse de ben öyle düşünmüyorum. Heat savunması, daha geniş kadrosu ve harika koçu ile 4-1 alır. Yine de doğuda en izlenesi seri bu tabi.

Tahmin 4-1 Heat

Batı Konferansı

1) Lakers - 8) Trail Blazers

Lakers çok iyi durumda değil, bradley'nin eksikliği savunmada çok hissediliyor, delici kısalarının olmaması da kolay basket bulamalarına neden oluyor, yetmezmiş gibi de ilk turda istemedikleri bir eşleşmeye denk geldiler, portland nurkic'in de dönmesiyle en azından hücumda çok korkutucu duruyor, dame zaten muazzam formda ama kadroları biraz dar ve nurkic hariç savunmacıları felaket. savunmaları biraz daha iyi olabilse rahat bir şekilde 3 maç alırlardı derdim ama lebron'un da playoffta biraz daha vites arttırması nerdeyse kesin. izlemesi en güzel seri bu ayrıca.

Tahmin 4-2 veya 4-3 lakers

2) Clippers - 7) Mavericks

Clippers'ın Kawhi, PG ve tamamlayıcı kadrosu ama savrukluğu, dallas'ın defolu kadrosu ama inanılmaz koçu ve doncic'i sayesinde harika bir seri olacak. tecrübe de burada çok önemli, dallas'ın her şeye rağmen en az 2 maçı var ama yine de kawhi ve çetesi turu geçerler.

Tahmin 4-3 Clippers

3) Nuggets - 6) Jazz

Nuggets destekçisi olarak pek hoşlanmadığım bir seri oldu, OKC daha iyi bir eşleşme olurdu ama neyse. Jazz'de Bogdanovic ve en azından ilk iki maçta Conley yok. kadroları zaten dardı, iyice her şey mitchell'in üzerine kaldı ama yine de çok tehlikeliler. savunmalarını biraz daha sertleştirip, hücumdaki keskinliklerini arttırabilirlerse seri ilginç bir hale gelebilir, bizim dangalaklara gelirsek daha fit bir jokic ve mpj' nin hiç beklenmeyen bu performansı en azından takımın özgüvenini arttırdı. barton dönecek ama harris belli değil. grant de çok formda. savunmaya hiç güvenmesem de sanki 7. maçı alıp turu geçeriz gibime geliyor. en azından daha geniş kadro ve gobert'e son maçlarda üstünlük sağlayan jokic var.

Tahmin 4-3 Nuggets

4) Rockets - 5) Thunder

Herkesin merakla beklediği seri ama ben o kadar çekişmeli geçmeyeceğini düşünüyorum. Cp3 üzerinden haklı olarak bu seri değerlendiriliyor ama okc'nin paul dışında playofftaki yoğunluğu kaldırabilecek fazla oyuncusu olmadığını düşünüyorum. adams, gallinari vs. playoffta hep sorun yaşamışlardır. Rockets'ta westbrook en az iki maç yok, en büyük handikapları o. savunmada kısa kalmalarının eksikliğini de çok dramatik boyutlarda yaşamayacaklarını düşünüyorum. ribaundlarda ezilseler de beş şutörlü hücumlarında adams'ı da kullanılamaz hale getireceklerdir. bilmiyorum abarttım mı tahminimde ama ben böyle düşünüyorum.

Tahmin 4-1 Rockets.
Bu sene bucks şampiyon olur pandemi falan derken iyice gazı kaçtı seyircisiz tek maçı bile izleyemedim içim daraldı.