bugün

din savaşlarının hüküm sürdüğü ortaçağ avrupasını, henüz 2014 yılında yaşayan müslümanlardır. adamlar mezhep çatışmalarını bin yıl önce bitirmişler.

ama bu - sözüm ona müslüman doğulu aptallar 2000 yıldır birbirlerini yok etmekten, birbirlerinin kanını akıtmaktan, birbirlerinin ırzına geçmekten bugün bile halen vazgeçmemişlerdir.

sonrada müslümanlar neden hep mazlum neden hep acı çekiyor. biri de çıkıp da demiyor ki, - kardeşim çünkü bizim beyinsizliğimiz yüzünden, diye.

nasıl bir zihin yapıları varsa artık, adamlar şii mezhebinden olduğu için kafir ilan ettiği insanların kafasını kesiyor. direk öldürmüyor da orospunun evladı, üstüne üstelik bir de acı çektiriyor. bunu yaptıktan sona da büyük bir bok yapmış gibi, büyük bir hazla allahuuekber allahuekber diye çığırıyor.

tek taraflı değil tabi bu orospu çocukluğu. bunu karşılıklı olarak yapıyorlar.
bazıları gözlerinin önünde yaşanan tüm rezilliklere, katliamlara rağmen hala dinin siyasette kullanılmasına sıcak bakar. ne ki siyasete din sokulunca memleket kurtulacak!... nah kurtulacak!...

böylelerinin geri zekalı olduklarına hiç şüphe yoktur.
bitmedi bu müslümanlarin orta cağı dedirtir. avrupada 6. yüzyılda din savaşları başladı ve bin yılda hal etti. ama orta doguda daha bin sene devam eder bu kafayla.
batı kıçı yalamaktan, ülkede ne yapılsa muhalefet eden, arakan da, filistin de,mısır da, afrika da, bosna da, müslümanlara yapılan zülme tek başına sesini yükselten başbakana küfürün bini bin para eden insanların kalkıp birde burdaki müslümanlara aptal demesi kelimenin tam anlamıyla müslüman nefretini kusmaktır..

dönmüşsünüz kıçınızı batıya ordan ne gelirse yol geçen hanı, biri çıkıp müslüman dünyasına üzülse arap sevici, çöl sevdalısı, yobaz...

çok şükür hesap günü var. bu dünya müslümana cehennem, inşaallah cennet ve cemali ilahiye kavuşacağız.

o gün kim aptal kim akıllı mizanda tartılacak.

kimseye de zülmedilmeyecek. herkes dünya da yapıp ettiklerini görecek.