bugün

yer: siirt'in pervari ilçesine bağlı belenoluk jandarma karakolu.

sonuç: 6 askerimiz şehit oldu.

pkk medyası olayı şöyle yazdı:

gelen bilgilere göre çatışmada karakol komutanı jandarma astsubay başçavuş erdal canbulat’ın öldüğü bildirilirken, gerillaların karakolun içine girdiği öğrenildi. çatışmanın yaşandığı belenoluk köyüne indirme yapmak isteyen helikopterlerin de gerillaların yoğun ateşine maruz kaldığı kaydedildi.
yer: diyarbakır’ın hani ilçesi.

olay: emniyet müdürlüğüne yönelik saldırı.

sonuç: 2 polisimiz şehit oldu.

tarih: 24 eylül.
20-24 Eylül:

(bkz: #13246302)
bob projeine uygun saldırılardır. eş başkanın istediği durumdur. neticede birleşmiş milletlerin barış gücü adı altında yapmayı düşündükleri istila ile vatanın bölünmesidir. ama türk milletinin büyüklüğünü çanakkale'de anlayamayanlar son derslerini de alacaklardır.
savaşın varlığından beslenenleri mutlu eden, aslında sorunun bir hak arama mücadelesi olmadığını gösteren, öfkeyi, kırgınlığı derinleştiren, nifak tohumları serpen saldırılardır. maşayı tutanların kökü dışarıda olsa da ölen gençlerin hepsi bize aittir. dökülen kanlarla beslenen kan emicilerin asla bitmesin istediği bu savaş, bu ülkenin kocaman yürekli kürt, türk, laz, ermeni, yahudi yani bu ülkeyi bu ülke yapan güzel insanların ferasetli tutumları sayesinde son bulacak. şuna inanabilirsiniz, düşmanımız aynı, hepsi kan emici, kanla beslenen iki yüzlü, insan vasfı taşımayan, hırslı yaratıklar.
gerekli cevabı alamayan, gerekli tepkiyi göremeyen, gazetelerde bile kendine yeterli yer edinemeyen saldırılardır. bunca zamandır o kadar çoğalmışlardır ki, artık bir iki üç beş şehit haberleri gazetelerin ilk sayfalarının sol alt köşelerinde "pkk yine vurdu" şeklinde ufacık puntolarla geçmektedir. böyle durumlarda o gazeteye bakılır, insanların insanların ölümüne artık ne kadar alıştığı, bizi buna ne kadar alıştırdıkları hatırlanır ve o gazete kapatılır. keşke o saldırılardan sonra ölen o insancığın evindeki insanlar da o gazeteyi yazanlar ya da okuyanlar kadar alışık olabilse bir şeylere, olabilseler de yetmiş milyonun adını okumaya tenezzül bile etmediği, hiç bir tepki vermediği, ölenin adını da en fazla iki dakikada unuttukları gibi unutabilseler kaybettiklerini, kalabilseler tepkisiz. onlar dışında üzülen yok çünkü.
koyuna dönüşlen halkın gaflet uykusundan uyanmasını engellemek isteyenler tarafından sümen altı edilmeye çalışılan olaylardır. herşeyi geçiyorum sen bunlardan alışveriş yapmayı kesersen gör bak neler oluyor.
Tarih: 19 Ekim 2011. Gece saat 01.00 civarında PKK, 8 ayrı hedefe AYNI ANDA saldırdı. Saldırı ve çatışmalar sabah saat 05.00'e kadar sürdü. 24 askerimiz şehit oldu. Ntv'nin saldırı ile ilgili haberi: http://www.ntvmsnbc.com/id/25289955/