bugün

evet! bu işe el atmanın zamanı geldi. örovizyondan bize hayır yok arkadaş. akla gelecek her türde girdik yarışmaya, akla gelecek her çeşit dansı, kıyafeti denedik. 2 üçüncülük 1 birincilik aldık. bence kendi oluşumumuzu kurmanın tam zamanı. sokarım böyle işe arkadaş! kuzeylisi birbirine çalışır. güneylisi birbirine. yugoslavya'yı böle böle zaten sıçtılar işin içine. olmuyor şansal böyle!

aha da başlattım olayı. programı da ben sunucam. bülend özveren'den de kurtulmuş olucaz. ooh miss! en azından iran'dan, ırak'tan, efendime söyliyim japonya'dan türki cumhuriyetlerden 12 olmasa da adam gibi puan alırız be. hem bi de şart koşarız türkiye her sene katılacak diye... coşarız yeminle... müthiş olucak müthişş!

ya bi dinleyin! başka çare var mı olum? siz söyleyin! ya karadeniz'i, ege'yi falan doldurup ülke koyucaz oralara, ya da kendi yarışmamızı yapıcaz. bence ikincisi daha az masraflı. hem bak ben yapıcam her şeyi diyorum. lan bi gitmeyin, dinleyin yav! bak ilk sene kont adnan'la katılıcaz hem. kuş foli koma foli doli yağayi doliii.. araya japonca da koyucaz. tikimas, kawai.. süper olacak süper!
sunucu yine bulend ozveren olursa destek verecegim kampanya. *
(bkz: ahmet davutoğlu göreve)