bugün

siyaset yapmayı sevmem fazla ama:

inci sözlük akp'dir. nasıl ki diğer tüm parti seçmenleri akp'den nefret ediyorsa, tüm sözlükçüler de inci'den nefret eder. nasıl ki akp siyaset anlamında hep troll'ler yetiştiriyorsa ve seçmen kitlesi de ''cahil'' olarak niteleniyorsa inci sözlük'te kendi yetiştirdiği troll'leri başka sözlüklere salar ve halkın gözünde ''ergen'' imajı vardır. nasıl ki akp 2015'e kadar her seçimi kazandığı halde bu seçimi şu anki başkanı sayesinde kaybettiyse (bkz: ahmet davutoğlu) inci sözlük de 2015'e kadar öndeydi şimdi başındaki adam (bkz: serkan inci) sayesinde 2015 yılında çöküş yaşamıştır. kaldı ki inci sözlük'ün büyük çoğunluğu akp/mhp karmasıdır.

ekşi sözlük chp'dir. ilk kurulan parti chp'dir ve ilk kurulan sözlük de ekşi sözlük'tür. chp ilk kurulduğu yıldan belli bir yıla kadar siyasetin kazananıydı. şimdi ise 2. sırada. ekşi sözlük ilk kurulduğu yıldan belli bir zamana kadar(1999-2008) internetin kralıydı. şimdi ise 2. sırada. chp seçmeni elit ve zengindir, ekşi sözlük yazarları da öyle.

uludağ sözlük mhp'dir. nasıl ki mhp chp milliyetçiliği yerine getiremediği için kurulduysa(alparslan türkeş böyle söyler) uludağ sözlük de ekşi'ye alternatif olarak kurulmuştur.

işte bu noktada diyecek bir fikrim var:

nasıl ki akp kurulduktan sonra mhp iki partinin arasında kalıp akp'nin bir boy küçüğü olduysa, uludağ da şu an inci sözlük'ün bir boy küçüğüdür.