bugün

Eksini verdim ülkücan.
okuyamadım, durumumuz yoktu.
cehaletin dışa vurum tespitidir. millete dangalak diyen ama önde gideni bir tez sunan kişi fikriyatıdır.

28 şubat süreci sonrası refah partisi kırmızı kart görmüştür ve hükümet kurmak için 3 lü koalisyon zorunludur. aksi takdirde hükümet kurmak imkansızdır.

kısacası 3 lü koalisyondan herhangi birisi ben oynamıyorum aga dediği anda erken seçim yolu görülür.

nasıl ki hdp-chp-mhp haziran da ak partiye karşı 3 lü koalisyon yapsa bunlardan herhangi biri ben artık yokum dediği anda seçim şart olur.

rakamlarla sabi sübyan kandırılamsın.
deprem yardımlarıyla devlet memuru maaşı ödenildi lan bu ülkede. anası bellendi ülkenin sonra da ardına bakmadan kaçıldı. uzatmayın.
boka batırdığınız memleketi kemal derviş i amerika dan getirtip düzlüğe çıakracağını sanan mal bir toplululuğun kaçışıdır 2002 seçimleri. 3 ü de babayı almıştır.
mevcut hükümetten memnun olomadığından yeni seçim ve yeni türkiye isteyen milletvekillerinden ( kaldı ki sayıları yetmiyor) bi haber kişi tespiti.

ulan neyi uzatıyorsunuz. hükümet kurabilecek 3 parti var diğerleri zaten seçim istiyor. sen hala neyin peşindesin.

dudaklarını büze büze seçim tarihi bile veren bahçeli değil miydi. ondan başka kimin ağzından erken seçim lafı çıktı.

adam kalkmış dyp- refah diyor. la zaten refah-yol hükümeti tokatlandığı için mecburiyetten bu 3 lü koalisyon kuruldu. fikri olmayan zikirsizlerin ergenleri kandırma adına ortaya atılmış sıçmıkımsı fikir.

al la bizzat mhp nin sitesinden bak ne diyor mhp. oyunu bozacağız meclisi olağanüstü toplantıya çağırıyoruz diyor. tarihi bile o belirliyor.

https://www.mhp.org.tr/ht...an/konusma/248/index.html
(bkz: 15 temmuz 2002 mhp nin erken seçim çağrısı)

kıvırtarak söylenmiş bir cümledir. adama derler ki; ulan haziran da nasıl koalisyon başka partilerce kurulamadıysa o dönemde ondan kurulamazdı. birde sallamıyor mu mecliste bilmem kaç vekil var kem küm. ama kızmıyoruz çünkü bunların geninde var böyle kıvırma operasyonları.

mecliste grup kurmak için 20 milletvekili gerekir bırak koalisyon yapacak partiyi filan. bu da conta kapağı olsun. daha kendi partisinin ne halt yediğinden habersiz.