bugün
- diyanetten skandal cuma hutbesi13
- anın görüntüsü11
- uludağ sözlük zirvesi29
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- ekrem imamoğlu16
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek8
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- akp için 3 kelime yakıştır10

entry'ler (46)
6 yıllık sevgilim var ama ben ona aşık değilim sirf o mutlu olsun diye de onunla evlenecegim gercekten cok iyi biriyim.
buyrun benim. ota boka aglariz olmadik ortamlarda bile yemek yapmayida yemeyide severiz hareketliyizdir ayrica her erkek kaldiramaz bizi.
erkeklerin sevgili ararken dua ettikleri durumdur. simdi burda bakire olmayan kizlara laf gönderen evlenilcek kiz araken bunu kriter koyan sayın erkek arkadaslarimiz bakire olan sevgilileri ile birlikte olana kadar kirk takla atip kizlarin saf duygulari ile oynayip sonrasinda onlari zerre dusunmeden terk ederler sonrasinda da kizlara onla bunla yatio kalkio bundan anne olmaz cart curt die laf atarlar bu gunahlarla nereye gideceksiniz acaba siz ki bi uckuruna sahip olamayan beyinlerinin sadece cinsel kısmı calisan aciz sozde insanlar.
6 olsa da gitsek sendromu saniyeler gecmek bilmio ya.
keske ogrenci olup good afteenoon a kadar uyuyabilseydim.
cok gevezeyim hemen herkesle samimi olurum kanka olurum herkesi dost sanar cok kazik yerim hayir diyemem bu huyum yuzunden cok bela atlatmisimdir uff daha bi suru en kotusude bunlari tespit ettigin halde çözüm getirememen.
verdigin hayat tecrübeleri icin omrum boyunca sana minnet duycam teşekkür ederim.
bence hayattaki en guzel sey insani acilara dayanikli hale getirir mantığını gelistirir ileriki iliskilerde insani dogru adimlar atar hale getirip mutlu olmayi saglar. cok psikopata baglamamak tavsiye edilir.
fitne demek gercek olmayan sozlerle kışkırtma anlamina gelir devami soz ahengi olusturmak icin ayni kelime icinde kullanilmistir.
turkcesi oz cekim olarak bilinen resmini cekecek bir diger kisinin bulunmadigi ve ya herkesin ayni karede alinmak istendigi durumlarda telefonun on kamerasi (yoksa arka kamerada kullanilabilmekte) kullanilarak cekilen resimdir.
ankarada olacagimiz gundur.
dizi çok ama yine de yokluk var. Bu dizi de yokluktan izleniyor bence. ben gününü de tam bilmiyorum ama mutlaka her hafta denk gelip oturup izliyorum. Saçma sapanlık içinde en az saçma olanıdır.
gerçekten seven erkektir. Seninle uğraşmak hoşuna gider.Sana özen gösterir.
ergendir facebooktan kalmadir.
bu yasima kadar sadece gunes gozlugum oldu bilemem o duyguyu.
kaybetme korkusunun olmadiginin kanıtıdır hemen tamam deyin gidin en gec 1 gun sonra kendi arayacaktir.
yeni baslayanlar icin ideal olabilir icimi hafiftir yine bire hamalliktir icceksen extradan vazgecmiyceksin miden sismeden kafa olabilesin.
10 yasa kadar yolu var.
ticaret malum ye kurkum ye dunyasi.