bugün

sözlük yazarlarının itirafları

yaşanmasa anlatılmaz denilen itiraflardır.

geçenlerde bir yazı okudum tam benlik. yarini, yarenini iyi seç yavrum. itle yatan bitle kalkar.
Gerekirse yalnız kalmaktan korkma, sadece kendine tıngırdat yaşamın telini...
dostun postu eskimez de ederinden fazla değer verdiğin yüzünün astarını çabuk yırtar.

ederinden fazla değer verdiğim, canımı bu kadar çok yakan sen... Beni sevdiğini söyleyenlerin arasında canımı en çok sen yaktın dilerim senin de canın yansın. sana diyecek tüm sözcükler artık kifayetsiz. Hani '' açar mısın telefonu yalvarırım '' deyip af dilemekten başka amacın olmadığını söylemiştin ya. keşke o gün sana inanmasaydım, keşke ne yalancı biri olduğunu unutmasaydım da ahım tutmuş ne mutlu bana diyerek, o kendini acındırdığın mesajları okuyarak bayram etseydim bugün.
son yaptığınla amacın ne olursa olsun başvurduğun yöntem çok karaktersizceydi. ne diyeyim sana kanında var belli ki, böyle olmasa her seferinde aynı şeyi yapmazsın. sana, istemeye gittiğinde filitre kahve yapacak olan meleğin, biricik sevgilin ipu ile mutluluklar dilerim. umarım onu da aldatmazsın ama yok sen onu aldatmazsın hemen hemen aynı kumaştan gibisiniz. aynı bokun laciverti gibi yani.

evet sözlük aylar sonra gelen yani geçen gün yazıp sildiğim enrty sayılmazsa eğer ikinci entry bu. bakalım artık geri mi döndüm yoksa bazı şeylerin acısını çıkarana kadar burada mı olurum, onu zaman gösterecek.