bugün

26 haziran 2016 lgbt onur yürüyüşü

gizli eşcinsellerin şiddetle karşı çıkıp buna da din allah kitap türkçülük gibi gerekçeler hazırlayan insanların katılmaması gereken yürüyüştür.
güzel kardeşim sana ne oluyor ki, giren çıkan bir şey var mı sana?
yok efendim eşcinsellik günahmış, yaw arkadaşım madem günah eşcinsellik peki tamam ama o böbürlendiğin osmanlı ecdadını hiç okuyup araştırdın mı? (bkz: osmanlı da oğlancılık) yok hayır araştırmadın değil mi? Anca burdan salla ibneler vs diye.
bu toplumda travestilerle para karşılığında beraber olup ardından da yok kardeşim ben eşcinsel değilim aktifi pasif olan oydu vs gibi sike sürülmeyecek akılda açıklamalar yapabiliyorlar.
adamın / kadının kendi cinsel tercihi, ister erkekle ister kadınla beraber olur burda seni ilgilendiren kısım ne?
- din
e be kardeşim din din diye ülkenin anasını siken iktidara ses etme sonra 3-5 eşcinsel yürüyecek diye din elden gidecek nidaları at, hem onların müslüman olduğunu nerden biliyorsun ki? kaldı ki müslüman olsalar bile hani dinde zorlama yoktu?
- dinde zorlama yok ki biz tavsiyede bulunuyoruz
ulan tavsiye dediğin adamı ölümle tehdit ediyorsun bu nasıl zorlama yoktur anlayışı?
velhasıl kelam orada yürüyecek eşcinsellerin çoğu, karamandaki tecavüzcülerden, adana pozantı cezaevinde çocuklara işkence tecavüz edenlerden ve daha da örnekleri çoğaltılacak şerefsizlerden daha onurlu ve delikanlıdırlar.