bugün

eski sevgiliyle karşılaşmak

önce icinizde hafif bi heyecan hissedersiniz , kapişon veya şapkaniz varsa kafanıza takma geregi hissedersiniz , yanınızda arkadaşınız varsa duruma göre lakapla hitap edilir size,önce uzaktan bakmıyormuş gibi yapar , daha sonra gözünüzü dikersiniz üzerine , muhtemelen yürüyordur , zaten hep onu böyle hayal etmişsinizdir,size dogru yürürken.
sonra hissedersiniz ki onu seviyorsunuz hala , ne kadar ne yaparsa yapsın onu özlemişsinizdir. yanına gidip konusmak istersiniz, bakmak istersiniz doyarcasına.. muhtemelen o da aynı şeyleri düşünse bile gururundan gelmeyecektir yanınıza ,

neyse

sonra yürürken göz göze gelirsiniz , filmler de olur ya arka plan müzigi sizin arka plan müziginiz de icinizde yankılanır, o an 1 saat gibi gelir size doyamazsınız. sonra yürürsünüz sokağın devamına, aydınlatma ışıkları yenilmiş bir boxörün üzerine tutulan spot ışıkları gibi gelir , üzülürsünüz..

daha sonra cok sonra yanii gittiginiz yerden geri dönersiniz karşılaştıgınız yöne , saatlerce orada durmak gelir belki bir daha gecer yine görürürm diye.ama gelmez. bilincsiz bi şekil de evlerinin önüne gidersiniz bir umut bir daha görebilmek icin.. lakin güneşle ay gibisinizdir biri dogunca digeri batar.. bir sigara yakarsınız evinize gider dert anlatabileceginiz bi yer bulursunuz. bu uludagsozluk olabilir ya da abiniz. buna siz karar verirsiniz ben , ben uludagsozlugü tercih ettim..

saygılar .